Сценарият е дело на Камелия Славейкова, с подкрепата на Симеон Германлиев, а всеки от актьорите, които ще се качат на сцената, е дал нещо от себе си, за да изгради характера на своя герой.

Тази година трупата ще играе благотворително. Всички събрани средства ще са за Дневния център за деца и пълнолетни лица с увреждания, който се намира в Морската градина.

Зад идеята застанаха Община Бургас, Фондация „АСПИ“, „5minuti“, printer.bg, Музикална школа „Music Bakery“ с Дамян Запрянов и Петя Иванова, която помага с хореографията.

На сцената ще играят, танцуват и пеят над 60 деца, които ще вложат своето сърце в каузата за подкрепа на възпитаниците от центъра, но и за борбата с тормоза в училище, за подкрепа и толерантност към „различните“ и приемаме на децата от аутистичния спектър.

Мястото е Културен дом НХК, 23.05.2024 г., от 17.00 часа.

Цена на поканата: 10 лв., но, ако желаете да оставите повече, организаторите ще приемат от сърце. За да си запазите място, пишете на Камелия Славейкова във фейсбук: Camellia Slaveikova. Или й позвънете на 0876 701 161.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *