Летният моден сезон в Бургас ще бъде официално открит на 29 юни (четвъртък) от 19,30 ч. с грандиозно ревю под звездите. Събитието носи името BURGAS SUMMER TRENDS и ще се проведе в любимата на всички Морска градина, пред Гранд хотел и СПА Приморец. Знаковият символ на гостоприемството на морския град е домакин и партньор на бляскавия моден ивент.

Ревюто ще бъде истински звезден спектакъл. Пред публиката ще дефилират разкошните носителки на короната „Мисис Бургас“ и „Кралица на Бургас“ през годините. Те ще покажат най-актуалните предложения на топ дизайнери и стилисти в тоалетите и аксесоарите, грима и прическите и всичко необходимо за безупречната съвършена женствена визия през летния сезон. За доброто настроение ще се грижат талантливи бургаски музикални изпълнители, които ще допълнят атмосферата на събитието.

Лице на грандиозния моден ивент е „Мисис Бургас 2023“ Татяна Ламбова, която позира на визията за промоция на събитието в уникална червена рокля на асеновградския дизайнер Стоян Радичев. Кадрите са дело на талантливия фотограф Яна Гергова. За прекрасната визия на Татяна, създадена изцяло в унисон с предстоящото събитие, принос имат още коафьорът Олга Каменова, собственик на салон Априори и гримьорът Олег Летний.

Класното горещо ревю BURGAS SUMMER TRENDS е задължително за всички, които обичат модата, добрата музика, бляскавите събития, летен Бургас и неговите красиви дами, които ще дефилират облечени в разкош под небето в любимата Морска градинa на фона на морето и Гранд хотел и СПА Приморец – партньор и домакин на събитието.

Повече за това, как можете да бъдете част от гостите на ивента, можете да научите на тел. 0893805836.

https://www.facebook.com/burgastrends

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *