Атрактивна хореография на ръба на човешките възможности, представена от Александър Борисенко, който е бил част от популярния френски Цирк Дю Солей, танци, театър, музикални изпълнения, хип-хоп и въздействащи демонстрации на бойни изкуства ще се вплетат хармонично в Арт спектакъла „По света и у нас – Културно наследство“.

Бляскавата инициатива се провежда за първи път и има за цел да събере изпълнители от широк спектър дисциплини, танцьори, спортисти, певци, циркови и театрални артисти в нетипична комбинация, която ще предложи на публиката незабравима емоция и много настроение на 12 септември, от 19.00 часа, в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК.

Организатор на събитието е Спортен център „АЯКС“ – Бургас, в лицето на световната шампионка по карате киокушин, дисциплина „Ката“ – Сенсей Гергана Апостолова-Костова. Проявата е съфинансирана по Фонд „Култура“ на Община Бургас. Входът е свободен.

В програмата ще участват: Спортен клуб по карате „Киокушин Спирит“, танцова школа „Калиопе Денс“, акробати от „Цирк дю Солей“, спортуващи различни бойни и аеробни спортове в СЦ „АЯКС“, хип-хоп групата „Рап нация“, млади артист-изпълнители, възпитаници на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас и др.

Режисьор на спектакъла е Христо Симеонов.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *