И заради музикалния магазин, от който си купуваха аудио касетки, бургаските младежи от това поколение започнаха да си правят срещите край него, на мястото, наречено „Дупките“. Единствено и само те. Предишните и сегашните поколения се срещат най-вече до Часовника.

Онези вече пораснали и прошарени младежи от Дупките се събират за среща на 27 декември. Много от тях ще се завърнат от чужбина специално по този повод. Много от тях ще доведат и собствените си деца.

Идеята за събитието е на рок музиканта и графити артист Иван Янков – Естео. Срещата се осъществи успешно за първи път през 2019 г. После настъпи ковид ерата. Живот и здраве, сега предстои второ издание, което отново ще се проведе със съдействието на Община Бургас.

Така че заповядайте на Дупките на 27 декември, вторник, от 19 до 22.30 часа. На мястото ще има диджей, който ще пуска яка музика от 90-те. За удобство на участниците в срещата – стари приятели и съученици – ще бъдат поставени десетина бар маси от типа щъркел, около които отделни компании да се съберат и да поставят питиетата си. Ще има допълнителни кошове за отпадъци и мобилни тоалетни. На място ще можете да си закупите хубава наливна бира или чаша вино.

Афтърпартито ще е в новия Хаштаг, който се премести от „Лазур“ на улица „Възраждане“ №6, близо до Часовника, с начало в 23 часа.

На срещата на хората от Дупките е добре дошъл всеки, който обича хубавата музика и в него е останала искра от духа на 90-те!

 

 

 

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *