Галин е поредната звезда от лекия жанр, който възропта срещу подмолните методи на работа на някои свои колеги .
При гостуване при интернет влогърката Ивка Бейби, продуцентът и изпълнител сподели разочарованието си от бизнес подхода, който се състои в уронване престижа на конкурентите.

„Факт е , че има хора в нашия бизнес, които ходят в конкретното заведение и казват „Не викайте Лидия, тя няма да напълни заведението. Не викайте от Алфа… Те Алфа мюзик не могат да пеят. Викнете нашите…“ там двама – трима някви, с които работи въпросния мениджър… Но нас няма как да не ни викнат… все рано или късно ще ни викнатт… И вече когато отиде Лидия, Симона или аз, или Адам, както стана онзиден и интригата лъсва…, а собствениците виждат, че са били лъгани, и ни канят пак“, оплаква се Галин, без да споменава конкретни имена.

Думите му обаче кореспондират 1:1 с казаното по-рано от Андреа пред тик-токърката Глориа Йорданова, за което първо ви разказа LifeOnline.bg, и без съмнение той говори за компанията на Меди.

Андреа обаче не спести името на шефката на фирма „Мега стар“ и партньорка с Меди Сашка Стоянова, за която заяви, че подлива вода на конкурентите на представяните от нея артисти. Тя демострира и недвусмислена си подкрепа по темата, споделяйки точно тези думи на Галин (с когото преди време имаха вражда, б.а.) в своите социални мрежи.
цитираме LifeOnline.bg

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *