Instagram тества реклами, които потребителите не могат да пропуснат.

Понастоящем платформата за социални медии позволява на хората да плъзгат или превъртат покрай реклами, които се показват в основната й емисия от изображения и видеоклипове, както и в нейните емисии Stories и Reels. Но сега се тества функция, наречена „рекламна пауза“, която потребителите казват, че не могат да минат покрай нея, както обикновено. Изображенията, споделени онлайн, показват таймер, който отброява до нула, преди нормалната функционалност да може да се възобнови.

„Понякога може да се наложи да видите реклама, преди да можете да продължите да сърфирате“, казва платформата, собственост на Meta, на тези, които кликват за повече информация. Instagram потвърди пред BBC, че е в ход процес. „Ние винаги тестваме формати, които могат да доведат до стойност за рекламодателите“, се казва в изявление, добавяйки, че ще предостави допълнителни актуализации, ако тестът доведе до постоянни промени във формата.

В последващо изявление Meta каза, че „винаги експериментира с нови продукти и рекламни решения в съответствие с развиващите се потребителски тенденции и бизнес нужди“.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...