В четвъртък, 21 март, от 18.00 часа в Конферентна зала „Акад. Константин Петканов“ на Библиотеката ще се проведе концертът „Пролетен венец“. С различни изпълнения ще се представят ученици от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“.
Музика, танци и стихове са подготвили децата от 1-4 клас, за да зарадват своите почитатели и да посрещнем заедно пролетта.

На 25 март от 10.00 часа ще се състои представяне на книга „Невидимият“. Това е история за едно приятелство, което е по-силно от етикетите, по-силно от трудностите, които животът поднася. Книгата е номинирана от журито на Национална награда „Бисерче вълшебно“ в краткия списък на категория „Изследователи“ за 2023 г. Национална награда „Бисерче вълшебно“ е първата награда в България, посветена на съвременните детски книги, отличени чрез гласуване от децата.

Следващата сряда, 27 март, 18.30 часа ще се проведе САМОобучение „Аз и другите“. Върху каква основа се изгражда приятното общуването. Какви типове характери съществуват, според потребността и начина на общуване. Как да общуваме с различните типове характери. Ще бъде направена първата стъпка към създаването на едни по-хармонични, балансирани и приятни взаимоотношения. Лектор ще бъде адв. Теодора Петрова – медиатор. Събитието се провежда с любезното съдействие на Регионална библиотека „Пейо Яворов“- Бургас и Община Бургас.

Входът за всички събития е свободен.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *