От свое име и от името на всички наши съграждани ви благодаря за безрезервните, всеотдайни грижи и безсънните дежурства! Вие сте хората, които всеки ден без умора и без почивка изцерявате болните и връщате усмивката на лицата на страдащите! Професията ви е тежка и високоотговорна, но е изпълнена с благодарност и признателност от хората, на които сте помогнали. Няма по-ценно нещо от човешкия живот! Затова и вашият труд е безценен!

Годините на ковид пандемията бяха време на изпитание за всички вас и вие недвусмислено показахте, че професията ви не е поредно работно дежурство, а призвание, присъщо само за хората с мисия към човечеството! Затова знам, че Бургас и бургазлии могат да разчитат на вас, както знам, че за да си добър лекар трябва да имаш голямо сърце, откликващо на болката на хората, каквото всички вие имате!

Благодаря ви за вашите умения, професионализъм и компетентност! Усилията, които полагате, отдавна са заслужили моето и на бургазлии дълбоко уважение и признание! И тъй като винаги ги търсим при проблем, много бих искал днес, всеки от нас да позвъни на лекарите, които са му помогнали в труден момент и просто да им благодари и поздрави с празника! Нека днес ги залеем не с тревогите и въпросите си, а с благодарност!

Бъдете живи и здрави, уважаеми лекари! Продължавайте да дарявате грижи, подкрепа и усмивки на всички, които са в нужда! Пожелавам ви благодарността в очите на пациентите да бъде най-голямата ви награда и нека св. Иван Рилски Чудотворец ви закриля!

Честит празник!

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...