Очакват ви две морски пътешествия на 26 и 27 декември – до културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ и до остров Света Анастасия. И двете дестинации са предпочитани и достъпни целогодишно, като ще работят и в празничните дни.

Отплаването до КТК „Ченгене скеле“ и на двете дати ще бъде от 11.00 ч. от Магазия 1. Посетителите ще разполагат с два часа и половина, за да се насладят на атрактивния туристически комплекс, да разгледат музея и да опитат специалитети по традиционни за региона рецепти. Отплаването до Бургас ще бъде в 14.00 ч.

Ако решите, че Коледната ваканция е време да посетите едно от най-романтичните места в България, остров Света Анастасия ви очаква на 26 и 27 декември с отплаване от 12.30 ч. от Магазия 1. Не пропускайте да разгледате музея, да опитате от домашния чай с билки от острова в кафе-лекарната, както и да посетите ресторант „100 години назад“. Връщането ще се осъществи с курс в 15.30.

Предварителните прогнози са за спокойно и сравнително топло време за месец декември. Своята резервация за пътуване може да направите на тел. 0882 004 124.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *