На 14 юли ще се проведе дрифт шоу, което ще е част от новия Маска фестивал. Организаторите обещават много адреналин и приятни емоции за публиката. В шоуто ще се включат едни от най-добрите пилоти, някои от които са носители на шампионски титли от състезания в страната и чужбина.

На 14 юли ще се проведе дрифт шоу Gimkhana, което ще е част от MASKA FESTIVAL. Организаторите обещават много адреналин и приятни емоции за публиката. В шоуто ще се включат едни от най-добрите пилоти, някои от които са носители на шампионски титли от състезания в страната и чужбина.Сред поканените са Алекс Матрицата, Йордан Младенов, Кристиян Карагеоргиев, Ива Русинова, Стефан Зашев и още много други.

Посетителите ще видят атрактивни демонстрации по различни конфигурации на трасетата, съчетани с шоу програма и нощен дрифт.

MASKA FESTIVAL продължава на 15 и 16 юли на Морска гара, където ще има обособена Supercar zone. В нея ще бъдат показани едни от най – ексклузивните спортни автомобили.

Друга атракция за публиката ще е Tuning zone, в която всеки ще може да се види как автомобилният тунинг се превръща в изкуство.

Програмата включва още стънт с мотори – адреналинова енергия с невъобразими трикове и скокове, както и драг шоу демонстрация.

За доброто настроение на всички е предвиден шоу спектакъл с известни изпълнители, артисти и водещи. На сцената ще се качат Fyre, Торино и Пашата, D – trax и MC P, Боби (Star Reporter), Kibritq, а в програмата ще има уникално дрон шоу, танцьори, акробати и още изненади.

За всички фенове на мощните аудио системи е организирана Car audio zone, в която всеки ще може да се докосне до най-мощните музикални системи на Балканите.

Демонстрациите ще продължат със Strongest men show, в което най-силните мъже ще покажат своята мощ, издръжливост и впечатляващи умения.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *