Това е първата самостоятелната изява на младите и талантливи ученици от 10-и клас със специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“ на Даниела Георгиева – Стоянова в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – гр. Бургас.

Спектакълът ще се играе на 25.01.2023 г. в Културен дом НХК, от 19:00 часа. Какво да очаквате ли? Ще се смеете с „шегите“ на Антон Павлович Чехов, ще се замислите над превратностите на живота и ще заживеете с героите от едноактните пиеси на великия автор – „Обвиняемият“, „Предложение“, „Мечка“ и „Юбилей“.

Участват: Деница Камбурова, Атанас Пределиев, Божидар Пехливанов, Гергана Динкова, Веселин Тенев, Мартин Германов, Мария Петрова, Даря Петрова, Георги Кърчев, Никол Николова.

В интермедиите ще видите абитуриентите от специалност актьорско майсторство: Бояна Велкова, Жана Бързилова, Ива Генчева, Мария Василева, Петя Ангелова, Станислава Левенова, Иван Терзиев, Никола Янакиев.

Билети се продават на каса НХК, тел. 0882 347 373.

 

„Обвиняемият“

В хотел се осъществява случайна среща между обвиняемия Зайцев и Зиночка – младата съпругата на обвиняващия го прокурор. Между тях възниква кратка любовна авантюра зад гърба на нищо неподозиращия съпруг.

 

„Предложение“

Как е възможно едно предложение за женитба да се превърне в комична картина, осеяна с безсмислени спорове и няколко ситуации с възможен фатален край?

 

„Мечка“

Млада вдовица, дала обет за вярност към наскоро починалия си съпруг, бива посетена от обаятелен офицер. Причината за неговото идване е да си върне заем, останал непогасен от покойния. В нарастващия спор се стига до обявяване на дуел, в който и двамата се оказват победени.

 

„Юбилей“

В деня на Юбилейната годишнина на една частна банка, председателят на управителния съвет се опитва да подготви всичко за визитата на важни гости. Но в банката се появяват нови и нови пречки към това всичко да е перфектно.

 

 

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *