Записванията на кандидатките продължават. Всяка девойка на възраст от 16 до 24 години може да подаде своята кандидатура на страницата във Фейсбук на конкурса. При подаване на заявката за участие в конкурса, девойките задължително трябва да изпратят своите данни- години, височина, снимки в цял ръст и близък план, както и телефон за обратна връзка. Финалният кастинг ще се проведе на 7 юли от 14.00 до 18.00 ч във „Фабрик клуб“- Бургас.

Момичета, очакваме ви! Бъдете смели и се впуснете в това незабравимо предизвикателство!

Напомняме, че конкурсът за красота Кралица на Бургас е част от веригата Мис България. Новото, тази година, е че новата носителка на титлата ще получи договор с известния продуцент и Мениджър бизнес развитие в Nu Boyana Film Studios Гаел Бонел Санчес. Причината за този огромна възможност, която се отваря пред победителката в конкурса за красота в морския град, е партньорството на Санчес с г-жа Ирина Папазова, която е лицензиант на конкурса Мис България. Двамата са подписали договор за партньорство, а престижният конкурс за красота Мис България 2023 ще се продуцира и проведе от г-н Санчес в Nu Boyana Film Studios. Всяка една от участничките ще има възможност да демонстрира своята артистичност и да представи достойно талантите си, и това да отведе всяка една от участничките директно в киноиндустрията.

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2023 ще се проведе на 13 август в летния театър на Бургас. Той се провежда за 13-та, поредна година, в морския град. Заради своята годишнина организаторите са предвидили големи изненади, както за участничките в конкурса, така и за своите партньори и гости. Коя ще бъде новата Кралица, остава да изберем в разгара на лятото!

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *