Нейни подгласнички станахa Елена Николаева- първа подгласничка и Мириам Григорова- втора подгласничка. Със заповед на кмета на Община Казанлък Галина Стоянова
изборът беше поверен на авторитетно жури с председател Маргарит Михайлов – бригаден генерал на 61 Стрямска механизирана бригада и членове -Кенто Мераки- културно аташе на посолството на Япония в България,Андреан Аврамов-главен инспектор РУ-Казанлък, Станимир Томчев-главен инспектор РСПБЗН, Михаил Михайлов- председател на районен съд Казанлък, Ирина Папазова-собственик на правата за елитния моден конкурс ,,Мис България” и Елена Кристиано -собственик на козметична компания Christian of Roma. Изборът измежду 24 казанлъшки абитуриентки бе направен по време на красив конкурс-спектакъл под мотото “Казанлък ви обича” тази вечер в залата на Дома на културата „Арсенал”.
Победителката получи право на участие в конкурса „Мис България“.
Освен възможността да се включи в надпреварата с най-красивите жени в страната, Царица Роза получи още възможността за традиционното пътуване до Япония, както и пътуване до Дубай, което е награда от един от спонсорите на конкурса и още много подаръци.
Новоизбраната Царица Роза ще представя Казанлък и България на различни форуми у нас и зад граница, като посланик на красотата и приятелството през следващата година.
„Гордейте се с мястото, в коeто живеете, нека всеки ден да късате по листенце от своя живот с радост и щастие, защото магията е такава, тя е в розата- днес цъфти, утре някой я откъсва“ каза кметът на Община Казанлък Галина Стоянова, която поздрави журито и присъстващите на спектакъла и изказа благодарност към екипа, ангажиран с подготовката на конкурса и към старателността на участничките.
Изборът на Царица Роза 2024 постави началото на вълнуващия Празник на розата, който ще поднесе незабравима програма с културни събития.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *