Партньорите продължават да се грижат за вас и обещават да дават най-доброто от себе си и през следващата година. Ето няколко предложения за приятно прекарване на времето в началото на януари:

5 януари, петък

EscoBAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke-Discoteque

Търсите идеалната локация за вашето следващо събитие? Готови ли сте с желание и вдъхновение да пеете? За да не си навлечете гнева на съседите, пренесете караоке партито от вкъщи на сцената на „ЕскоБАР“. Просто петък… – ще е забавно! За информация: 0879 118 020.

6 януари, събота

От 06.01.2024 г. в Art Gallery Nesi, ул. „Хан Крум“ № 3, от 14:00 ч., Ивелина Иванова – изложба „Дом“

„Домът е онова място на утеха, любов и топлина, което всички познаваме и изпълваме със споделеност. Онова място, което насищаме със себе си, своите избори и мечти, пространството, от което тръгваме, и в което се завръщаме. Домът е семейството, храма, светлината и уюта на този свят. Всяко пространство, в което се чувстваме спокойни, умиротворени може да ни даде този смисъл.Домът е в сърцето, от където започва вдъхновението… Бездомен е само човекът, изгубил душата си и връзката с нея!

Картините са сътворени специално за тази изложба и за пространството на галерия „Неси“.

Рисувани са с маслени бои върху платно.

Желанието ми е да докоснат хората, да оставят усещане за споделеност и топлина. Винаги съм работила интуитивно и емоционално, надявам се това да остане завинаги така.

Мисля, че думите трябва да са пестеливи, а посланията непреходни“.

/Ивелина Иванова/

За информация: 056/ 841 549.

7 януари, неделя

EscoBAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR

Започнете новата година с нови пътешествия в света на салсата! Избягайте от ежедневието и придайте неповторим стил на вашите движения! Танцувайте с лекота и усмивка, с много нови приятели. Уроците по танци се провеждат със съдействие на професионалните инструктори от „Танцово студио 29“. За информация: 0879 118 020.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *