От днес в Туристически информационен център – „Часовника“ в центъра на Бургас може да откриете подаръчни ваучери за различни топ туристически обекти. Сред тях са ТК „Акве калиде“, остров Света Анастасия и КТК „Ченгене скеле“.

Ако искате да изненадате близък с приключенски дух, зарадвайте го с пътешествие с кораб до магичния остров Света Анастасия и посещение в музея. А защо не и с нощувка в хотелската част – гаранция за незабравим спомен.

Какви тайни крие животът на старите рибари и как успяват да запазят традициите на своя поминък? Може да разберете, ако изберете подаръчен ваучер за разходка с кораб до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“. След като разгледате впечатляващата музейна експозиция там, не пропускайте ресторанта със специалитети по стари рецепти.

Новата „гореща“ точка в близост до Бургас – Туристически комплекс „Акве калиде“ е точното място за релакс и бягство от динамиката на ежедневието. Там ви очаква топъл минерален басейн – реплика на римска баня. В него може да се насладите на лечебните свойства на минералната вода, позната от хилядолетия, както и на сауна, парна баня, релакс зона. Може да избирате между ваучери за посещение в аква център в комбинация с музея, както и различни видове масажи.

Подарете грижа и незабравимо преживяване за наближаващите празници!

Подаръчните ваучери може да бъдат закупени от:

Туристически информационен център – „Часовника“

Адрес: ул. „Александровска“ 37 /на ъгъла на ул. „Александровска“ и бул. „Алеко Богориди“/

Тел.: 056 825 772; 0888506816

Работно време: понеделник – неделя, 10:00 – 19:00 ч.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *