И тази година курсът ще обхване близо 300 деца и ще се проведе в пролетната ваканция на учениците от 02.04.2024 – 05.04.2024 г., включително.

За записване трябва да се попълни формата: https://forms.gle/u6ATjDLwetRBEQE2A или на e-mail: [email protected]

Локациите на провеждане на обученията остават същите: Международен конгресен център Бургас на Морска гара, Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в ж.к. „Меден рудник“ и ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“. Обучители в програмата отново ще бъдат изявени ученици от Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации.

За да се осигури максимална ефективност на обученията, децата ще бъдат разделени на в три възрастови групи: от 6 до 8-годишна възраст, от 9 до 10-годишна възраст и от 11 до 12-годишна възраст. След приключване на обучението, участниците ще получат поименен сертификат, който свидетелства за успешно придобитите знания и умения.

Програма „Coding Kids Burgas“ се организира от Община Бургас, Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, със съдействието на EPAM Systems Bulgaria и има за цел да предостави възможност на всяко бургаско дете на възраст от 6 до 12 години да получи безплатно образование в сферата на дигиталните технологии и програмирането.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...