И тази година всеки от вас може да зарадва за Коледа дете или възрастен човек от Бургас в неравностойно положение, като сам избере на кого да купи най-желания и мечтан от него подарък и му остави кратко послание или пожелание. Пълният списък с желаните подаръци вече е достъпен на официалната страница на Община Бургас на: https://www.burgas.bg/bg/kampaniya-podari-ot-sartse

В кампанията са включени общо 28 социални и дневни центрове в града, в които са настанени или се посещават от деца, младежи и възрастни хора. За тези от тях, на които вече са осигурени подаръци от благодетели, срещу името им ще има отбелязано сърчице, като списъкът ще се актуализира в реално време.

За да се избегне дублиране на подаръци, желаещите да се включат могат предварително да отбележат на кого искат да купят подарък, като се свържат с управителите на социалните и дневни центрове на посочените в списъка контакти.

Опакованите и поименно надписани подаръци могат да се оставят в съответния социален център или в Социалната приемна, която се намира в подлеза на Операта /срещу арката на св. Николай Чудотворец/.

Крайният срок за участие в тазгодишната кампания „Подари от сърце“ е до 17.00 часа на 15 декември /петък/.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *