Между 24 и 26 май, в Експозиционен Център „Флора“ Бургас, всички кино ентусиасти между 16 и 23 години ще имат възможност да надникат зад кулисите на снимачния процес и да вдъхнат живот на историите, които ги вълнуват.

Участниците ще се включат в майсторски класове, водени от професионалисти в киноиндустрията, сред които Силвия Петкова (актриса), Тодор Чапкънов (режисьор), Кристина Верославова (актриса), Николай Мутафчиев (продуцент), Георги Иванов (сценарист) и Китодар Тодоров (актьор). Майсторските класове ще обхванат различни сфери като: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане и актьорско майсторство.

И това не е всичко! След класове започва истинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да създадат късометражен филм само за 24 часа, а NESCAFÉ 3in1 ще е техният партньор в борбата с безсънието.

Всеки отбор, успял да приключи снимачния процес навреме, ще има възможност да представи своя филм пред публика на официалната прожекция, а отборът победител ще спечели голямата награда от 1000 лв.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд Култура, Община Бургас и Национален Филмов Център.

Не пропускайте тази невероятна възможност да се учите от професионалисти и да предизвикате себе си.

За повече информация и регистрация, моля посетете:

https://www.artefactcreations.eu/bg/the-dare-film-challenge

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *