Чаровното и обичано лице от малкия екран, водещата на новините на телевизия „Канал 0“ Пепа Костадинова, ще се включи, като водеща на благотворителния бал на Мисис Бургас. Както обявиха организаторите на мероприятието по-рано, морските красавици, носителки на титли за красота, техните подгласнички и участнички в конкурсите Мисис Бургас събират средства, за да подпомогнат дейността на центъра за обществена подкрепа в община Малко Търново- „Цветница“. Балът ще се състои на първи декември от 19.00 ч в Гранд хотел и СПА „Приморец“. Близо двадесет красавици ще дефилират в четири модни ревюта и ще представят официални и вечерни рокли, спортно-елегантни облекла, както и модни аксесоари. Благотворителна томбола ще бъде разиграна през благотворителната вечер, всички присъстващи ще имат възможност да спечелят невероятни награди.

В благотворителната инициатива на Мисис Бургас се включиха и талантливите деца от вокално студио „Сезони“ с ръководител Кина Христова. Г-жа Христова, нейните възпитаници, както и семействата на тези прекрасни деца се включиха в знак на съпричастност към благотворителната кауза. Организаторите изказват своята огромна благодарност и признателност към малчуганите. Десет годишния внук на композиторът Стефан Диомов- Божидар, също ще се изяви на импровизираната сцена на благотворителния бал на Мисис Бургас. Божидар също е възпитаник на вокално студио „Сезони“.

Организаторите на благотворителния бал благодарят на прекрасните участнички, на всички партньори, фирми, дизайнери, медии и приятели на Мисис Бургас, че откликнаха и заедно се обединихме в една наистина благородна кауза. Мотото на бала е: Красотата отваря сърцата на хората и обединява!

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *