Това съобщиха от прессекретариата на президентската институция.

На 11 март (понеделник) на „Дондуков“ 2 президентът ще приеме: от 9:30 ч. представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; от 11:30 ч. представители на парламентарната група на „Продължаваме промяната – Демократична България“; от 14:00 ч. представители на парламентарната група на „Движение за права и свободи“.

На 12 март (вторник) държавният глава ще се срещне с: представители на парламентарната група на „Възраждане“ от 9:30 ч.; представители на парламентарната група на „БСП за България“ от 11:30 часа; представители на парламентарната група на „Има такъв народ“ от 14:00 часа.

Вчера президентът каза, че в рамките на днешния ден ще бъде обявен графикът за консултации с парламентарните групи преди връчване на мандата за съставяне на правителство. Явно страстите се нажежават и не е ясно дали лидерите на партиите от коалицията в оставка блъфират, дали играят политически покер, дали си вдигат залозите за предстоящо удължаване на съвместното управление, дали мобилизират своите избиратели за нови избори, коментира държавният глава.

Утре правителството в оставка ще направи отчет за свършеното през изминалите девет месеца.
източник: БТА

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *