Извинението на Кейт в понеделник за „всякакво объркване“, което тя създаде, като редактира семейна снимка, е не само рядко само по себе си, но и рядко в историята на британското кралско семейство, според кралския сътрудник на ABC News Виктория Мърфи.

„Рядко е да получиш публично извинение от член на кралското семейство и със сигурност такова, което е предадено лично, а не чрез говорител“, каза Мърфи. „Фактът, че Кейт поднесе извинение тук, показва, че Дворецът е приел протеста сериозно и смятат, че е важно да вдигнат ръце и да кажат:„ Да, редактирахме го и се извиняваме за това объркване.

Извинението на Кейт, издадено в изявление, споделено в X, бивш Twitter, дойде, след като тя и Уилям пуснаха снимка в неделя, за да отбележат Деня на майката в Обединеното кралство.

Снимката, показваща усмихната Кейт, заобиколена от трите си деца, принцовете Джордж и Луис и принцеса Шарлот, беше първата официална снимка на принцесата, публикувана след като тя претърпя коремна операция през януари, след което тя остана в болницата две седмици.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *