Скъпи приятели и ценители на книгите,
Имаме удоволствието да ви съобщим, че от утре нашата обичана Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас ще ви предложи нещо наистина уникално – денонощна общообразователна читалня „Петя Дубарова“! Представете си магията на безкрайните нощи, изпълнени с мъдростта на безброй страници, готови да бъдат разлистени в тишината и спокойствието на нощта.
От  10.06.2024г., библиотеката ще бъде не само място за знание и вдъхновение през деня, но и убежище за всички онези, които намират спокойствието и красотата в нощното четене.
Вратите ни ще бъдат отворени 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да можем да посрещнем всеки един от вас по всяко време – когато душата ви копнее за нови знания или просто за миг спокойствие сред страниците на любима книга.
Радваме се, че можем да ви бъдем в полза и да подкрепим вашата страст към четенето, независимо от часа и обстоятелствата.
Нашата мисия е да ви предоставим удобството и удоволствието от четенето във всеки един момент. Нека тази уникална услуга бъде мост между сърцата ни и книгите, които ни вдъхновяват и обогатяват.
Очакваме ви с нетърпение в денонощната читалня на Регионална библиотека „Пейо Яворов“ Бургас, където всяка нощ ще бъде изпълнена с приключения и нови открития.
Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...