Събитието ще се проведе на 24.11. и 25.11. и ще обхване 4 тематични модула с фокус върху кариерното развитие и разрешаването на вътрешни и междуличностни конфликти. Ето програмата и темите:

24.11., зала 3 на Експоцентър „Флора“

11:00 – 12:00 Александър Димитровски: Емпатията в бизнес среда и модел за ръководна практика

Александър Димитровски, креативен и аналитичен маркетинг директор, ще сподели своя опит и успешни стратегии в развиването на бизнеси. Фокусиран върху емпатията като ключ към успешно лидерство и базиран на личен опит, той ще ни представи бизнес казуси от реалния свят, които демонстрират предимствата на съпричастното лидерство в различни организационни контексти.

12:00 – 13:00 Милена Георгиева: Как да се справим с предубеденостите?

Как дефинираме предубедеността? В какво се изразява тя? Този петък мениджърът и софтуерен разработчик Милена Георгиева ще ни запознае с различните видове предубеденост, прилагайки практически съвети и примери от реалния живот. Ще имаме уникалния шанс да разгледаме феномена от няколко страни и ще получим ценни съвети как да го преодолеем.

25.11., зала 1 на Експоцентър „Флора“

11:00 – 12:00 Мариян Иванов: Етика на лидерството

Предприемачът в областта на цифровата трансформация Мариян Иванов ще ни разкрие силата на моралното управление. Ще следваме примера на изключителни лидери и експерти, за да изследваме ключови аспекти на етичното лидерство и да придобием инсайти за успешно въвеждане на етични стандарти в бизнеса.

12:00 – 13:00 Николай Ненов: Как да вземаме ефективни решения?

От малките, почти интуитивни решения до дългосрочните животопроменящи избори, Николай Ненов ще ни преведе през теорията и практиката на вземането на ефективни решения. През погледа на успешен лидер на високоефективни мултинационални екипи, Николай ще премине през етапите на процеса в различни сфери от живота.

Семинарът „Умения на бъдещето“ ще се проведе при вход свободен, като екипът на Младежки международен център приканва желаещите да заявят предварително присъствие, за да си запазят място в залата. Допълнителна информация за събитието можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/1026327682033004/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *