Getty Images каза, че снимката на кралица Елизабет с нейните внуци и правнуци, направена от Кейт и публикувана от двореца Кенсингтън миналата година, е била „цифрово подобрена“, а анализ на CNN е открил признаци на промяна на цели 19 места.

Това следва oт подобна сага за снимка на Катрин и нейните деца от Деня на майката, за която се твърди, че е направена от принц Уилям, която също е ретуширана. В опит да потуши шума, последвал първата редактирана снимка, Кейт се извини и заяви миналия понеделник, че обича да „експериментира“ с редактиране на изображения.

Наскоро откритите несъответствия във втора кралска снимка поставя Кейт в центъра на още повече въпроси и заплашва да разруши отношенията на кралските особи с водещи новинарски и фотографски агенции.

Това е противоречие, което уелсците няма да приветстват, идвайки на фона на период на интензивен контрол върху здравето и статуса на принцесата.

В събота принц Уилям и Кейт бяха забелязани и снимани в селскостопански магазин близо до дома им, което облекчи въпросите за нейното здраве.
Принцесата също беше снимана по-рано този месец в личната си кола, тръгвайки от замъка Уиндзор, докато присъстваше на частна среща на 11 март, каза дворецът Кенсингтън по-рано пред CNN.

Тя иначе не е била виждана публично, откакто дворецът съобщи, че е претърпяла коремна операция през януари.

Най-новото противоречие се фокусира върху снимка, публикувана през април 2023 г., която показва кралицата, починала миналия септември, заобиколена от 10 свои млади роднини.

Дворецът каза, че е направен от Кейт в замъка Балморал в Шотландия в месеците преди смъртта на кралицата, но корекциите са довели до объркване относно това дали изображението всъщност е било съшито от различни различни кадри.
източник: CNN

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *