„Sun Tribe Open Air” през първата вечер (петък, 29.07) партито ще започне с трима диджеи – Dubak, H3MP и UnknownMan, които ще миксират изцяло на грамофонни плочи като стилът ще е във всички разновидности на регето. След тях на сцената ще се качи легендата на българския рап NDOE, който заедно с Muhaill ще изпълни на живо най-доброто от съвместното им творчество, както и някои изненади в Drum and Bass стил. Вечерта ще продължи с още няколко диджея, които ще поддържат бързото темпо с бас музика.

Втората фестивална вечер (събота, 30.07) по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS, PACIFIC и TRIPITALE. На главната сцена ще се изяви и испанецът Forest Bamp, който е пускал на всички големи европейски транс фестивали, дуото СЪЮЗ-23, което ще представи изпълнение на живо. Вечерта ще бъде допълнена от диджеи, утвърдили се на българската сцена.

За поредна година фестивалът ще предложи и втора, по-малка сцена, на която в продължение на 48 часа, без прекъсване, ще пускат диджеи в най-разнообразни жанрове на електронната музика. Програмата на фестивала може да видите в интернет, на фейсбук страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/344184184507509/

Мястото на събитието е поляната на парк „Росеценец”, в близост до хижа Странджа, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващи Южното Черноморие, спирка „Хижа Странджа”. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп – фестивалът винаги е бил и винаги ще бъде с вход свободен.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/

Ивайло Любомиров Найденов, 0988977444

ПРОГРАМА:

29 ЮЛИ, ПЕТЪК

NDOE & Muhaill / LIVE (https://rb.gy/rrv2lp)

Dubak / vinyl only (https://rb.gy/e7ebip)

H3MP / vinyl only (https://rb.gy/4v3ayg)

UnknownMan / vinyl only (https://rb.gy/0mepme)

DJ Zion / ragga jungle (https://www.facebook.com/djzion1)

Defragler b2b The Dark One / dnb (https://rb.gy/e8weyt)

Goldrum / liquid dnb (https://soundcloud.com/goldrumz)

DJ Drug /dnb/ (https://www.facebook.com/Dj-Drug-101716208024440)

Ivo Happy /rave, electronica/ (https://www.soundcloud.com/ivohappy)

30 ЮЛИ, СЪБОТА

Pacific (https://rb.gy/d3wi9w)

DJ Shrooms (https://rb.gy/sqfvv7)

Mysticophonia (https://rb.gy/9vcmtq)

Galactic Trip (https://rb.gy/qphwtc)

Anāhata (https://rb.gy/4vwhon)

СЪЮЗ-23 / live

Tripitale

Maharishi (https://rb.gy/5cqdor)

LFO (https://bit.ly/3IEP3if)

Forest bamp (https://rb.gy/cgtlo0)

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *