Младежки ученически омбудсман и негов заместник ще се избират сред учениците от IX и X клас за мандат от 2 години. Регламентът за избор е съобразен с принципите и политиките на ревизираната Европейска харта за участието на младите хора в живота на общините и регионите.

Всяка двойка кандидати се регистрира в срок от 2 седмици след обвяването на процедурата 19.02.2024. Изискванията към двойката кандидати са списък с имената и подписите на минимум 20 (двадесет души) техни поддръжници и симпатизанти, както и 2 писмени препоръки от учителите.

Подаването на документите за кандидатстване е в кабинета на обществения посредник на Бургас, който се намира на площад „Тройката“ в Културен дом НХК, ет.2, стая Е2.4, всеки работен ден от 09.00 до 16.00 или като сканирани файлове на ел. поща: [email protected] с номер на телефон за връзка при нужда от допълнителна информация.

Краен срок за подаване на документи е 05.03.2024 г. до 16.00 часа.

Повече информация за дейността на младежкия омбудсман може да откриете на следния линк: https://www.facebook.com/studentombudsmanburgas

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *