Започваме с понеделник вечер, когато Cardamon организират здравословен уъркшоп, където можете да научите нови техники за перфектния здравословен десерт.

Ако сте по-склонни към интелектуалните предизвикателства, вторник е вашият ден! Присъединете си към организираните куизове и се изправете срещу най-остроумните хора в града. Отговорете на въпросите правилно и спечелете голямата награда. Но внимавайте, защото конкуренцията е ожесточена, а забавлението – гарантирано.

Ако искате да се смеете до сълзи и да се потопите в света на комедията, сряда е вашият ден, а HashtagSTUDIO е вашето място. Пригответе се за вечер, изпълнена със смях до сълзи. Ако обичате да пеете и да се забавлявате с приятели, петък е вашата възможност да засияете на сцената.

Присъединете се към караоке партито на Esco Bar – независимо, дали сте професионалист или просто обичате да се забавлявате. Това е мястото, където да изразите своя глас и покажете на света какво сте способни да направите с микрофон в ръка.

В събота сте канени на рожден ден на PapaBeer – пригответе се за ден, изпълнен с невероятни ритми, безкрайни танци, вкусна храна и море от усмивки.

Ако сте почитатели на изложбите и искате да се насладите на красиви творби, посетете галерии „Неси“ и „Пролет“. Ще се потопите и насладите на визуалното изживяване, което само изкуството може да предложи.

Не пропускайте всички тези събития, защото организаторите обещават да бъде легендарно.

Вижте още от предстоящите събития и изненади, които са подготвили обектите за вас.

20 ноември /понеделник/

Cardamon, ул. „Алеко Богориди“ № 27, 18:00 ч., Веган уъркшоп с Фани Fananis – Лесни веган бонбони и барчета.

Канени сте на вкусен и здравословен уъркшоп! Заедно с Фани от Фананис @fananis.burgas ще направите веган бонбони и барчета! Ще се научите и как да обработвате необходимите продукти и какво е правилното им съотношение за перфектния веган десерт. Бързи и вкусни десерти, които с лекота да приготвяте вкъщи. За информация: 0892 244 889

21 ноември /вторник/

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, Всеки вторник от 19:30 ч. до 22:00 ч., QUIZ 51 Въпроса

Отборна интерактивна игра, разделена в 5 + 1 бонус кръга, включващи отворени, затворени, визуални и музикални въпроси + логическа задача. Накрая на вечерта, победителите ще си тръгнат с бутилка вино, а останалите с нови знания и много емоции. За информация: 0876 475 990

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR

Интелектуално-забавна игра (викторина) с познавателен характер. Играе се на отборен принцип. Всяка седмица куиз игрите са вълнуващи и забавни. Записване на отбори на: 0879 118 020

22 ноември /сряда/

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 21:00 ч., Stand-up Comedy Special на Жо.

Жо е добре познат на публиката на HashtagSTUDIO и HashtagPAVILION, тъй като неведнъж е подгрявал някои от най-популярните комедианти у нас, сред които Георги Кючуков, Иван Динев-Устата, Александър Маринков и др. Участвал е и в отворените микрофони, в които е подлудявал публиката от смях. Елате на премиерата на неговото самостоятелно шоу, в което ще се гравитира около темите за битието на децата на 90-те – преди и сега, вечният сблъсък мъже-жени, та чак до семейството и какво е да бъдеш родител в наши дни.

Не се препоръчва за лица под 18 години. За информация: 0876 475 990

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR

Най-добрите умствени упражнения, които можете да практикувате. Покажете знанията си в различни сфери на живота. Записване на отбори на: 0879 118 020

23 ноември /четвъртък/

HashtagSTUDIO, ул. „Възраждане“ № 6, от 21:00 ч., Звездите отзад с Иван Динев-Устата

Ще чуете някои неудобни истории от бекстейджа на Софи Маринова, Евгени Минчев, Азис, 50 cent и други провинени, които не са за изпускане. Събери своите приятели и елате да се посмеете с част от най-доброто в българската стендъп комедия. За информация: 0876 475 990

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 19:30 ч., QUIZ NIGHT SHOW ESCOBAR – ТЕМАТИЧЕН КУИЗ

Бъдете вдъхновени да премерите сили в поредния тематичен забавен куиз! Проверете знанията си и се забавлявайте с приятели. Записване на отбори на: 0879 118 020.

24 ноември /петък/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 22:00 ч., EscoBAR Karaoke – Discoteque

Петък е! Чувствай се като у дома си! Тук е мястото, където имаш възможност да се изявиш! Пей като звезда, раздай се като за последно! За информация: 0879 118 020

25 ноември /събота/

Papa Beer, ул. „Милин Камък“ № 1, от 12:15 ч., Birthday Party 7 years

Извънредна новина: Папата става на 7 години! 7 щастливи години, изпълнени с много смях, музика, щастие, приятели и още повече бира. За майсторски приготвената храна ще се погрижи Шеф Данчо – приятелят от „Прегърни готвача“. И така: Който пие бира, не умира! Всичко това не е за изпускане! За информация: 0877 887 477

26 ноември /неделя/

Esco BAR, ул. „Александровска“ № 16, от 20:00 ч., SALSA Sunday ESCOBAR – Със седействието на „Танцово Студио 29“

Ако искате да се потопите в горещите латиноритми, да се забавлявате в свободното време, да научите нови движения, да разтоварите от стресовото ежедневие, доверете се на инструктори с богат опит в сферата на танците и развлеченията.

От 15.11.2023г. в Art Gallery Nesi, ул. „Хан Крум“ № 3, „Сезони“ – Изложба рисунка Антон Антонов

Пейзаж, разбиран като обиталище на душата и надмогване. В цялото усилие да вибрираш отвътре с нечуваемите за материалите сетива мелодии, поставен в пейзажа – зной, дъжд, вятър, листата – зелени или жълтеещи и гнили, мушиците, ръце и клони, потта и слънчевата ласка, учестеното дишане, нощта и деня след него, или преди него, целувка с мирис на мащерка. Животът като усилие да възкресиш себе си във всичко, като протуберанс на духа, ни води към нашата всеобща единеност. Трябва да затвориш процеса само между себе си и природата и да приемеш нейната сезонност за своя. Ако я гледаш с очите на дете, с жажда и възхита, ще провидиш красотата, а ако я съзерцаваш, докато си се слял с нея и си станал нейна част, то ще познаеш и добротата.

От 17.11.2023г. в галерия „ПРОЛЕТ“, ул. „М. Лермонтов“ № 32, Изложба – графика на Стоимен Стоилов

Стоимен Стоилов: „Ритъмът на рисунката за мен е ритъмът на Живота. Рисуването е като медитация. Както казва големият френски художник Анри Матис „Когато рисуваме, ние се молим“. Моето щастие е на върха на молива. Не мога да не творя“.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...