Двама съпрузи заедно с дъщеря си и зет си са гостували в Перник на тържество за изпращане на абитуриенти. Семейството се занимавало с търговия, а парите в чантата били оборот от магазините им. Качвайки се в автомобила си след края на тържеството четиримата установяват , че чантата я няма. Въпреки че колата не е била разбита, те решават че парите са откраднати и подават сигнал в полицията.
Веднага след подаване на сигнала са предприети оперативно- издирвателни действия от криминалисти на Първо РУ, както и преглед на монтираните в града камери за видеонаблюдение. Оказва се, че докато се разхождали и снимали четиримата забравили чантата на една от пейките в района около градския парк. Жена я намерила и взела със себе си. Същата е установена и издирена, а чантата с парите е иззета и предстои да бъде върната на собствениците им.
При намирането на чантата е констатирано, че липсва много малка част от парите. Бързите действия на полицията и щастливата развръзка развълнували собствениците й, които не спестили благодарностите си на служителите на реда.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *