Тази година най-престижната младежка награда ще се връчи за четвърти път и е част от общинската програма „Бургаски деца“, която има за цел да насърчава и подкрепя изявени ученици с постижения в областта на образованието, науката и изкуствата.

Имената на номинираните за приза и информация за спечелените от тях през годината престижни отличия и медали от национални и международни състезания, вече са обявени и всеки може да гласува за своя фаворит на: https://ug.burgas.bg/

Предложенията за номинации се отправят от директорите на училищата или експертна комисия и тази година са в следните категории:

1. „Изкуства“ – І-VІІ клас
2. „Изкуства“ – VІІІ – ХІІ клас
3. „Математика и природни науки“ – I-VII клас
4. „Математика и природни науки“ – VIII-XII клас
5. „Хуманитарни науки“ – I-VII клас

Победителите ще бъдат определени на базата на резултатите от гласуването.

За да дадете своя глас, трябва да посочите валиден e-mail адрес. На този адрес ще получите линк за потвърждение на Вашия глас, който ще бъде отчетен, след като извършите потвърждението.

Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група, като продължава до 12:00 часа на 27 ноември 2022 г.

Под внимание ще бъдат взети гласовете на хората, които са гласували до 12:00 часа на 27 ноември 2022 г., но са потвърдили своя глас от електронната си поща на по-късен етап. Гласове, които не са потвърдени чрез линка, получен в ел. поща, до 23:59 часа на 27.11.2022г. ще бъдат отчетени като невалидни.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Mandatory fields are marked with *