От тази седмица започва ремонт на пътя Бургас – „Сарафово“ в участъка между пътния възел „Тромпет“ на Северния обход до Гробищния парк.
Рехабилитацията на пътната отсечка започва сега, тъй като вече е осигурено необходимото финансиране от страна на държавата.

 

Първоначално ремонтните дейности ще се извършват в платното от страната на Гробищния парк – по посока от квартал „Сарафово“ към Бургас.
По тази причина от 09:00 часа на 12 юни – сряда, ще бъде въведена временна организация на движението в района.
Автомобилите, идващи от Бургас, ще се движат в двете ленти еднопосочно от кръговото кръстовище на бул. „Димитър Димов“ и ул. „Транспортна“ – при Гробищния парк, в посока „Сарафово“.
Пътуващите от „Сарафово“ към центъра на Бургас ще преминават по пътния възел тип „Тромпет“ и новоизградения участък от Северния обход на града, след което ще се включват към път I-6 „София – Бургас“.
Ремонтните дейности на пътя Бургас – „Сарафово“ включват преасфалтиране на трасето, полагане на пътна маркировка и монтиране на нови осветителни стълбове. След като приключат дейностите по ремонта на трасето в посока от „Сарафово“ към Бургас, ще започне обновяване на платното в обраната посока.
Според първоначалните планове цялостната рехабилитацията на пътната отсечка ще продължи около месец и половина.

Напиши коментар Коментари

Оставете коментар

Задължителните полета са маркирани със*

Loading...