« януари 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Лоши новини от Дания: Вече сме в списъка им на рисковите държави

На датските туристи се препоръчва да не предприемат пътувания в страната ни, а местните медии отбелязват, че летовниците явно трябва да забравят за любимите си курорти Слънчев бряг и Златни пясъци. Тези, които в момента са в България могат да завършат почивката си, но трябва да следят и спазват всички мерки за безопасност. При завръщането си в Дания летовниците ще трябва да си направят и тест за коронавирус. Задължителна карантина на този етап не се препоръчва. Интересна подробност е, че датските туристи, които се връщат от испанския регион Арагон, също трябва да си направят тест за коронавирус. В същото време страната остава в безопасния жълт списък, макар че и в Испания се наблюдава сериозен ръст на новите случаи на зараза. Насоките на датското външно министерство се актуализират всяка седмица, като се преценява местният процент на зараза. На датчаните се препоръчва да пътуват спокойно в държави, в които на седмица има по-малко от 30 нови случая на 100 000 души население.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Влез в „кухнята” на седмото изкуство с кино клас Бургас към София Филм Фест на брега’ 2023

  • 30 Ян 2023
  • 192
Ръководители и ментори на младите таланти ще бъдат режисьора Надежда Косева, Весела Данчева, Кирил Проданов, Христо Димитров – Хиндо, Елдора Трайкова, Момчил Божков, Слави Георгиев, Стефани Райчева, Ива Токмакчиева и Наталия Атанасова

Бургаски ученици от АЕГ „Гео Милев” представиха пиеса на китайски език

  • 30 Ян 2023
  • 161
С много вдъхновение и забавни репетиции десетокласниците от АЕГ „Гео Милев” в Бургас представиха пиесата „Легенда за чудовището Ниен“. Учениците зарадваха свои връстници и учители с изпълнение на древната легенда за митичното чудовище, полу-бик полу-лъв, което се страхува от червения цвят.

Германо-Българската индустриално-търговска камара отличи Професионалната гимназия по компютърно програмиране в Бургас

  • 30 Ян 2023
  • 169
Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) отличи Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации – Бургас

Зорница София ще представи филма „Майка” в НХК- Бургас на 3 февруари

  • 27 Ян 2023
  • 715
Вдъхновен от истинска история, филмът на свой ред увлича зрителите с идеята, че всеки от нас може да промени света за по-добро.

Община Бургас започна изграждането на нова лодкостоянка в местността Ъгъла в кв. „Сарафово“

  • 27 Ян 2023
  • 670
Община Бургас продължава грижата си за местната рибарска общност. След успешно изградените три лодкостоянки, започна изграждането на нова в местността Ъгъла, кв. „Сарафово“.