« юни 2023 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Да помогнем на Михаил. Той е едва на 8 години с огромно желание за живот!

Изписан е от болницата тъй като лекарите твърдят че нищо повече оперативно не може да се направи и отказват да го подложат на лъчетерапия. Имаме готова епикриза която ви изпращам тук както и снимки на малкия и банкова сметка на майката. Аз разговарям с координатори за чужбина тъй като има вероятност да се подложи на Протонна Терапия която в България не съществува. Жалката истина е че всичко ще струва хиляди за да успее племенника ми да живее. За момента нямаме готова хистология и не могат да направят оферта за точна сума от никоя болница. Изпращам и описание което бях писала за Михаил. *Титуляр на сметка: Росица МладеноваnИванова* *IBAN: BG89UNCR70001521477418* "Михаил е едва на 8 години с огромно желание за живот! Той е слънцето на мама и тати и пример за всички човеци! Сияе от доброта и чистота с малката си "огромна" душа! Михаил обича да ходи на училище и най-вече своя учител и математиката. От малък му се налага да носи очила и да посещава логопед заради затруднения с говора. Подигравките на палавите деца в училище покорява с лекота тъй като успява да зарази и зареди всеки с любов и доброта. Това е момчето, което ако види просяк на улицата винаги ще пита мама да му поднесе монета. На баби които трудно се изправят, той винаги подава ръка. На 13-ти март започва един кошмар за всички ни! Михаил не може да движи лявата си ръка и няма усет. Същото се случва и с левият му крак. След консултация с невролог е приет в детско отделение в Плевен, за множество изследвания и ЯМР. Докторите там не могат да помогнат за неговия казус, тъй като се съмняват в най-лошото. Михаил е транспортиран по спешност в София в болница УМБАЛ Св. Иван Рилски и отново го подлагат на ЯМР и назначават спешна операция. Открити са няколко тумора в мозъка, както и най-коварния стволов тумор. На 23.03.2023 Мишон влиза за първа операция(биопсия от стволовия тумор) и същевременно биват изрязани мозъчни кости и имплантирана титаниева мрежа за декомпренсация.На 04.04.2023 се осъществи втора операция за поставяне на клапа. Още не знаем какво предстои със сигурност и колко ще стоим в болницата. Лъче и Химиотерапия след зарастване на раните. За сега лекарите казват, че се отнася за генетична неврофиброматоза."

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Обсъдиха опазването на природното богатство в Мандренското езеро

  • 06 Юни 2023
  • 126
Мандренското езеро е един от природните феномени и съхраняването на богатото му биоразнообразие е отговорност на всички страни, които имат отношение по този въпрос.

Миден уикенд от 9 до 11 юни представя най-вкусните бургаски изкушения

  • 06 Юни 2023
  • 137
И тази година тематичните уикенди от събитийния календар на Община Бургас ще предложат изкушения за любителите на морската храна. На хоризонта се задава традиционният Миден уикенд – от 9 юни (петък) до 11 юни (неделя).

Миди на тенекия, музика и приятни емоции ви очакват на острова тази събота

  • 05 Юни 2023
  • 380
За поредна година водолази ще почистят морското дъно в акваторията на остров Света Анастасия. Събитието "Чистото Черно море 2023“ ще се проведе на 10 юни (събота). То винаги се превръща и в атракция за посетителите. В екологичната акция ще се включат представители на СНЦ „Приятели на морето“.

Бургаски любители на фантастиката учредиха клуб

  • 05 Юни 2023
  • 362
Утре, вторник, 6 юни, ще се проведе първата среща на новоучредения Клуб на бургаските фантасти. Мястото е новата библиотека. Началото – в 18.45 часа. Темата на първата среща е „Фентъзи и алтернативна история“. В нея ще участват бургаските писатели Янчо Чолаков, Десислава Дюлгерян и Милена Алгари.

213 проекта за саниране на жилищни блокове подаде Община Бургас по Плана за възстановяване и устойчивост

  • 05 Юни 2023
  • 378
Община Бургас подаде 213 проекта за саниране на жилищни блокове по процедурата „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд – Етап I“, финансирана със средства от Националния план за възстановяване и устойчивост, стълб „Зелена България и е първенец в страната по подадени проектни предложения.