Валентин Люцканов от СКПР „Черноморец“ Бургас отново в призовата тройка

Капитанът на националния ни отбор по подводен риболов, състезател на СКПР "Черноморец" - Бургас, Валентин Люцканов влезе в призовата тройка по време на турнира за купа "Варна". Състезанието се състоя в местността Фичоза, край Варна. То е четвърти кръг от надпреварата за купа "България" 2020. В него взеха участие 37 състезатели от 10 клуба на страната. Въпреки неблагоприятните метеорологични условия и лошата видимост, състезателите на бургаския клуб се представиха достойно. Валентин Люцканов зае трето място с улов от 10 риби, а Николай Танев застана на седмо място с шест валидни риби. Малко не достигна на 6-кратния републикански шампион, Люцканов да застане на челна позиция в битката му за поредна титла. Разликата между първенеца в турнира, Адриян Стоянов от "Марлин" - Приморско и бургазлията е едва 10 точки. Втори в надпреварата се класира Димитър Катрафилов от несебърския клуб "Месембрия". Следващия старт, Vкръг от купа "България", предстои на 22 август в акваторията на Несебър.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 346
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 324
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 339
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 352
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 282
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.