Празнува българската полиция

Българската полиция днес отбелязва своя професионален празник. По този повод кметът Димитър Николов отправя специален поздрав към бургаските служители на реда. „Уважаеми дами и господа, Приемете моите поздравления по повод професионалния празник на българската полиция – Деня на свети Архангел Михаил. Днес отдаваме заслужената почит и уважение към всички служители на реда, които ежедневно с риск за живота и сигурността си изпълняват своята мисия да осигурят спокойствие за гражданите. Служителите на ОД ВМР Бургас са пример за хора с висок професионализъм и морална отговорност при изпълнението на поставените задачи. Често в името на работата и изпълнението на служебния дълг Вие жертвате много сили, енергия и спокойствието на Вашите семейства. Затова Вашите усилия заслужават уважение и респект. Използвам празника, за да изкажа своята лична благодарност за изключително доброто ни партньорство при осигуряването на закрила на нашите съграждани и гостите на Бургас. Продължавайте да носите службата с гордост и вяра в собствените възможности. Пожелавам Ви здраве, силен дух и много успехи!“

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

БУРГАСКИТЕ МОМЧЕТА ОТ „DÉJÀ VU” ПРЕДСТАВЯТ ПЪРВИЯ СИ САМОСТОЯТЕЛЕН АЛБУМ „ПЪТ КЪМ ВЪРХА” НА 1 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 1
Броени дни преди да отпътуват за турнето си в Канада, успешните музиканти от „Déjà vu” ще представят първия си самостоятелен албум „Път към върха".

Twitter ще бъде забранен в целия ЕС?

  • 29 Апр 2024
  • 88
Twitter ще бъде забранен в целия ЕС, ако не спазва новите разпоредби относно дезинформацията, заяви френският министър на цифровия преход и телекомуникациите Жан-Ноел Баро. Предупреждението идва малко преди Законът за цифровите услуги на ЕС да влезе в сила на 25 август.

Вече има отреден терен за изграждане на сграда на ново спортно училище в Бургас

  • 29 Апр 2024
  • 86
Вече има отреден терен за изграждане на сграда на спортно училище, с прилежащата спортна инфраструктура и общежитие.

Вълна от кандидат-студенти за специалност „Медицина” на предварителните изпити в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” - Бургас

  • 29 Апр 2024
  • 105
412 студенти се явиха на предварителните изпити по биология и химия за специалност „Медицина” в бургаски държавен Университет „Проф. д-р Асен Златаров”, която е една от най-желаните.

БУРГАСКИ ПРАЗНИЧНИ СЪБИТИЯ В ДНИТЕ ДО 6 МАЙ

  • 29 Апр 2024
  • 107
През изминалия уикенд Бургас се превърна в истински водовъртеж от събития, в които се включиха стотици хора като участници и хиляди като публика.