« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Общината ремонтира пострадали от вандализъм детски площадки в Меден рудник

Община Бургас ремонтира няколко пострадали от вандализъм детски площадки в комплекс Меден рудник. В тях са внесени и допълнителни съоръжения за игра, както и нова паркова мебел. Нека скоро не се налага отново извършването на подобна интервенция. Ако станете свидетел на посегателство, винаги подавайте сигнал! Сред реконструираните обекти са трите детски площадки и пространството от 11 до 14 блок. На местата за игра са поставени ударопоглъщащи настилки. Подменени са част от съоръженията за игра. Счупените пейки са ремонтирани и освежени с нова боя. Изцяло са подновени люлките, пързалките, пейките и настилката на площадката при блок №4 в Меден рудник". Сега с новата си визия тя привлича все повече деца и млади семейства, които прекарват свободното си време на това място. Старите съоръжения на площадките в парковото пространство до блок №70 и 71 са подменени с нови, които отговарят на стандартите за безопасност. Добавена е и омекотена настилка в зоните за игра. Цялостен ремонт е извършен на една площадка в кв. Акациите. В момента се работи по детската площадка при блок №136, където се монтират нови катерушки и пейки, полага се ударопоглъщаща настилка. Преди няколко дни започна цялостен ремонт и на детската площадка между 20 и 21-ви блок.  

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Отбелязваме международния ден на радиото и телевизията

  • 07 Май 2024
  • 20
7 май е Ден на радиото и телевизията, който се отбелязва в България и Русия.

Кметство Ахелой организира доброволческа акция за почистване на града и морския бряг

  • 07 Май 2024
  • 42
Кметство Ахелой, съвместно с Община Поморие, организира двудневна доброволческа акция за почистване на града и морския бряг.

Недекларирана валута, укрита в таблото на товарен автомобил, е намерена при проверка на ГКПП-Калотина

  • 07 Май 2024
  • 50
Недекларирана валута е открита в кабината на товарен автомобил в хода на предприета проверка - част от общите действия срещу контрабандата, предприети от служители от ГД „Гранична полиция“, Агенция „Митници“, ГД „Борба с организираната престъпност“ и Национална агенция за приходите.

Министърът на културата маестро Найден Тодоров и Националният оркестър направиха нови записи на химните на Република България и Европа

  • 07 Май 2024
  • 59
Маестро Найден Тодоров и Софийската филхармония направиха нови дигитални записи на двата химна в края на април. Те ще бъдат качени на сайта на Министерски съвет, откъдето всички институции ще могат да ги изтеглят безвъзмездно.

Младежи от ученически гвардейски отряди връчиха на държавния глава клетвените си обещания

  • 07 Май 2024
  • 51
Румен Радев приветства участници в ученически гвардейски отряди в президентската институция в Деня на храбростта и празник на Българската армия – 6 май