Вижте колко дни ще почиват учениците по Коледа и Нова година

Декември 19, 2017 България
Единадесет дни ще почиват учениците от 1-и до 12-и клас по коледните и новогодишните празници.

Обновиха две междублокови пространства в „Меден рудник“

Декември 19, 2017 Бургас
Още две междублокови пространства в най-големия жилищен комплекс на Бургас бяха обновени и вече предлагат нови възможности за отдих, забавление и спорт на хора от всякаква възраст.

Българските власти събират данни за нас от Фейсбук

Декември 19, 2017 България
Facebook публикува редовния си доклад, в който съобщава колко искания за личните данни на потребители е получила от властите на държавите по света.

„Вълшебства по Коледа“ гостува в Бургас на 23 декември

Декември 19, 2017 Култура
Прочутият не само в България, а и по целия свят илюзионист Астор, заедно с някои от най-добрите ни джаз музиканти, под диригентството на композитора Ангел Заберски - младши, ще зарадват бургаската публика с коледен музикално-илюзионен спектакъл през декември.

Омбудсманът дава по-високата цена на водата на прокуратурата

Декември 19, 2017 България
Решението на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) за повишение цената на водата е незаконно и това може да бъде доказано пред съда. Това обяви в предаването „Тази сутрин” по бТВ омбудсманът Мая Манолова.

Премахват монопола върху авторските права. Почти

Декември 19, 2017 България
Управляващата коалиция запретна ръкави и написа изменения в закона за авторското право, с които почти ще се премахне монопола на няколкото организации в България, които управляват правата върху аудиовизуалните и музикални произведения.

Германия търси 1 милион специалисти за икономиката си

Декември 19, 2017 Светът
1,1 милиона специалисти не достигат на немските работодатели през 3-то тримесечие на 2017 година - повече от всякога преди. Икономиката на страната се намира в постоянен подем и липсват млади кадри, за да се покрие голямата необходимост от работна ръка.

Инспектори по храните започват масови проверки

Декември 19, 2017 България
От днес Българската агенция по безопасност на храните започва засилени проверки, по повод Коледните и Новогодишни празници. Ще се инспектират предприятия за производство и търговия с храни, складове на едро, заведения за обществено хранене, обекти за търговия на дребно, пазари и борси.

65 журналисти са убити през 2017 г.

Декември 19, 2017 Светът
Общо 65 журналисти са били убити на планетата през 2017 г. - 50 професионалисти, 7 "граждански журналисти" (блогъри) и 8 души, "сътрудничещи на медиите". Това показва годишната равносметка на "Репортери без граници".

200 здравословни хранителни пакети ще раздададе БЧК на деца за Коледа

Декември 19, 2017 Бургас
На 15 декември 2017г. общо 160 деца и младежи от с.Равнец бяха подпомогнати с хранителни пакети по повод настъпващите Коледни празници от ОС на БЧК-Бургас. Всяко дете получи здравословни и подходящи за възрастта храни на стойност 8.70 лв.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!