Съдии подкрепиха Чавдар Димитров за председател на Административния съд

Октомври 22, 2018 Бургас
На Общо събрание на съдиите, проведено днес, беше изслушана Концепция за стратегическо управление на Административен съд – Бургас, разработена от съдия Чавдар Димитров, кандидат за длъжността административен ръководител на институцията.

Топ 3 на основания за отказ за обезщетение за кражба на автомобил

Октомври 22, 2018 Любопитни
Всеки се е сблъсквал поне веднъж в живота си с отказ на застраховател да изплати обезщетение при настъпване на някакво застрахователно събитие. Предлагаме ви Топ 3 на любими „основания“ на застрахователите, за да откажат да изплатят застрахователно обезщетение за кражба на автомобил.

Разбиха най-голямата печатница за фалшиви пари

Октомври 22, 2018 Бургас
Разкрита е най-голямата печатница за неистинни парични знаци в последните 11 години. Това каза на брифинг зам.- главният прокурор Иван Гешев пред журналисти в Слънчев бряг.

Нова станция за безплатно зареждане на електромобили

Октомври 22, 2018 Бургас
Още една безплатна зарядна станция за електромобили заработи в Бургас. Тя се намира на паркинга на спортния комплекс Парк "Арена ОЗК". Това е част от политиката на общината за насърчаване използването на щадящ околната среда транспорт.

Приоритетите на Бюджет 2019 - образование, отбрана и заплати

Октомври 22, 2018 България
Министерството на финансите публикува законопроекта за държавния бюджет на България за 2019 г. и актуализираната средносрочна бюджетна прогноза за периода 2019-2021 г., която представлява мотивите към него, съобщиха от ведомството.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!