Спират конвертирането на хартиени винетки в електронни

Януари 3, 2019 България
До края на месеца на всеки граничен пункт ще има терминали за купуване на винетки. В момента ги няма. До седмица - ще влязат в онлайн вариантите и всички езици, които ги има в терминалите. До момента ги няма.

16 картини на Майстора откраднати в София, стойността им е огромна

Януари 3, 2019 България
Шестнадесет картини, от които девет на Владимир Димитров-Майстора, са откраднати от частен дом в София. Първоначално бе съобщено, че платната са били в апартамент, но по-късно стана ясно, че те са съхранявани в къща на столичния бул. "Сливница".

БЧК започва раздаването на хранителни продукти за бедни

Януари 3, 2019 Бургас
В изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане на най-нуждаещи се лица План 2017, съфинансирана от ЕС, Българският Червен кръст - Бургас поетапно започва разпределението на хранителните подукти.

Китайският космически апарат кацна на обратната страна на Луната

Януари 3, 2019 Любопитни
Китайският космически апарат "Чанъе-4" успешно кацна на обратната страна на Луната, съобщиха китайските държавни медии, цитирани от световните агенции. Апаратът "Чанъе-4" бе изстрелян на 8 декември м.г. в 2 ч. сутринта местно време от космодрума Сичан в югозападната китайска провинция Съчуан.

"Господари на ефира" спря излъчване

Януари 3, 2019 България
Три месеца преди да отпразнува 16-ия си рожден ден, "Господари на ефира" остана без ефир. Причината е, че договорът на предаването с Нова телевизия е изтекъл на 31 декември 2018 г., а нов все още няма, обясни продуцентът Джуди Халваджиян.

Домакин сме на Астрономически форум 2019

Януари 3, 2019 Бургас
За трета поредна година  в Бургас ще се проведе Астрономически Форум. Домакин на проявата ще бъде Експоцентър "Флора", на 5 януари, от 10.00 до 19.00 часа. Лектори от елитни институти в България и чужбина ще посетят морския град, за да представят интересни лекции, атрактивни не само за специализирана публика.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!