Командироват близо 1000 полицаи по морето

Май 10, 2019 България
Близо 1000 служители на МВР ще бъдат командировани за летния сезон в курортите по морето, обобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов.

Проверяваме избирателната си секция по интернет, със SMS или по телефонa

Май 10, 2019 България
Гражданите могат да проверят номера на избирателната си секция и мястото на гласуване в предстоящите избори за членове на Европейския парламент по интернет, с SMS или по телефона.

Наесен новият Медицински факултет на Бургас ще приеме първите си студенти

Май 10, 2019 Бургас
Днес депутатите в Народното събрание на Република България одобриха откриването на нов Медицински факултет в Бургас. Това беше последната очаквана институционална санкция, след която бургазлии вече могат официално да си честитят изключително ценната придобивка.

Изживейте истинска морска буря с изложбата „Риби и рибарство в Южното Черноморие“

Май 10, 2019 Бургас
Автентична рибарска мрежа с дължина 5 метра, живи риби, непоказвани артефакти, рибарска лодка и 3D море ще разкажат историята на риболова по нашите земи от древността до ден днешен.

Автори и изпълнители могат да изпращат своите песни за конкурса "Бургас и морето" 2019

Май 10, 2019 Бургас
"Бургас и морето" 2019 ще се проведе на 3 август в Летен театър Бургас.

Бляскав гала балетен спектакъл на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров" на 12 май в Операта

Май 10, 2019 Бургас
По традиция класовете по класически балет при Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас ще закрият учебната година с бляскав Гала концерт.

Олимпийското таекуондо с атрактивна демонстрация в Бургас

Май 10, 2019 Бургас
Демо отбора на олимпийското ни таекуондо ще представи демонстрация по време на двудневния фестивал "Дни на Корея" в гр. Бургас, който ще се проведе в дните 17-ти и 18-ти май на площада пред Пантеона в Морската градина.

Можем да си поставим "умен електромер" от 1 юли

Май 10, 2019 България
От 1 юли всеки един потребител на ел.енергия ще може да поиска от своето ЕРП да му инсталира "умен" електромер. Това предвиждат поправките в енергийния закон, приети окончателно от депутатите днес.

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!