Съли Ърна тръгва на турне по паркинги

Фронтменът на метъл машините Godsmack – Съли Ърна, обединява усилия с вокалиста на Staind Андрю Луис, за drive-in турне. След като световната пандемия от коронавирус засили музикалните участия на артистите пред препълнени паркинги, с подобно намигване на път тръгват и двамата любимци на феновете на хард звука. Турнето бележи първи съвместен проект между Ърна и Луис след 10-годишни опити за това. „Приятели сме от четвърт век. Ето, че времето дойде и не мога да бъда по-развълнуван, че ще ви поднесем това шоу в тези странни времена“, анонсира Луис. Концертите им ще включват акустични изпълнения, кавъри и разговори с меломаните. Турнето стартира още от 1 октомври, като първата спирка ще е в Канзас. Последният обявен засега концерт ще е месец по-късно, а в промеждутъка Ърна и Луис ще забият на още 11 локации.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ОТКРИЙТЕ ДУХОВНАТА КРАСОТА НА АТОН В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА "ПЕЙО К. ЯВОРОВ"

  • 29 Апр 2024
  • 10
Фотоизложбата е отворена за посетители до средата на месец май.

КАЗАНЛЪШКАТА ГАРА СЕ ПРЕВРЪЩА В СЦЕНА НА КОНЦЕРТ

  • 29 Апр 2024
  • 85
Традиционно на железопътните гари виждаме вечно бързащи, вечно чакащи хора, потънали във вихрушката на ежедневието.

Президентът Румен Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите, които застрашават опазването на околната среда и създават риск за ощетяване на публичния интерес

  • 29 Апр 2024
  • 78
Президентът Румен Радев упражни правото си на вето срещу определени разпоредби от Закона за насърчаване на инвестициите, които застрашават конституционно гарантираното право на българските граждани на здравословна околна среда.

НОИ стриктно приложи решението кои пенсионери имат право на великденската добавка

  • 29 Апр 2024
  • 82
Националният осигурителен институт (НОИ) стриктно и в срок изпълни решението на парламента еднократната сума от 100 лева за великденска добавка да се изплаща на пенсионерите, на които пенсията или сборът от пенсиите, заедно с добавките и компенсациите към тях за месец април 2024 г., е в размер до 526 лв. включително.