Модните тенденции есен - зима 2020

Цветовете са от неутрални (винаги актуални) до ярки. Запознайте се с някои от тях. Синьо с естествени тонове В сезона есен-зима 2020/2021 често ще се среща комбинацията синьо с неутрални цветове. Може да съчетаете например лъскав кафяв костюм с ярко синя чанта и класически кожени обувки. Жълти палта Огрейте най-студените дни с топла слънчева дреха. Жълтото ви откроява и привлича погледите към вас. Комбинира се добре със светли тонове, с бяло поло и кафяви ботуши например и е актуална модна тенденция. Кремави ботуши Това са фънки ботуши до под коляното, които се мачкат, докато вървите. Подходящи са да се носят с черна рокля или широк блейзър. Модерни ще бъдат и ботушите със стабилен или елегантно-тънък ток. Връща се модата и на прилепналите ботуши, които се съчетават с къса пола, но не са подходящи за всяка фигура. Сака През есенно-зимния сезон саката ще са удължени, вталени и с подплънки. Може да са с кожен колан около талията. След дългогодишна пауза отново се завърнаха подплънките на раменете в палта, манта, сака и блузи. Визуално правят фигурата изправена и стройна, рамената – по-широки, а талията – по-тънка. Yves Saint Laurent разчупва традиционните връхни дрехи от кожа и екокожа като използва латекс в ярки цветове на последното си ревю. Това е прилепнала материя и едно от малкото нововъведения в модните тенденции за наближаващия сезон. От латекс се правят гащеризони, рокли, поли, блузи, бюстиета, но изисква идеална фигура. Боти Не са предвидени съществени промени във вида им. Както и до сега ще се носят тип кубинки (високи, с връзки и масивна подметка) и тип челси (ниски, до глезена; подходящи за носене с панталон). Хит през настъпващия сезон ще са ботите с многобройни катарами, ципове, шнурове в ярки и космическите цветове - металик, жълто, свежо зелено. Обувки При тях се набляга на женствеността – елегантност, токчета и ненатрапващи елементи (камъче, панделка, втори цвят). Не се препоръчва модата унисекс. Отново са на мода още: - плетките - Dolce & Gabbana предлагат много обемни плетени дрехи (дълги палта, жилетки, пуловери, рокли и калцуни); - шал яките (преметнати или вързани на панделка); - воланите и къдрите, подходящи както за официални, така и за ежедневни тоалети; - ресните върху ръкави, крачоли, ревери, на подгъва на блузи и рокли, напомнящи за хипи времената и издължаващи силуета; - блузите или роклите с яка (може и бяла), но за къс врат се препоръчва да е зашита за деколтето.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 839
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 718
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 719
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 999
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 971
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.