Сватбена агенция BRILIANTIN ще представи новата колекция булчински рокли на най- престижния моден форум на  29.03.24 г. на Sofia Fashion Week.

BRILIANTIN е единственият Multi Brand Store в.България , където  бъдещите булки могат да открият огромно разнообразие на булчински рокли от колекциите на Ladybird, White One & St. Patrick  за Pronovias и много други световни брандове. За шеста поредна година е чест за BRILIANTIN да затвърди дългогодишната си работа с организаторите на най- елитния моден форум в България - Sofia Fashion Week.   Новата колекция булчински рокля, която ще представи сватбена агенция BRILIANTIN събира на едно място нежни материи в комбинация с изключително иновативен дизайн.  Дизайните представят колекциите в три категории – класика, романтика и сексапил. Сватбена агенция BRILIANTIN е мястото, където всяка булка ще остане очарована не само от богатото разнообразие на булчински рокли на колекция 2024, а и от богатия спектър от услуги, които включват дейности свързани с консултация, цялостна организация и декорация на сватбени тържества, фирмени партита, кетъринг, бизнес вечери, бал и коктейли. В уютна и предразполагаща обстановка, отговаряща на световно известните изисквания за един голям шоурум, бъдещата булка има възможността да се докосне до всичко, за което мечтае.  Екипа на BRILIANTIN с доказан професионализъм вече 17 години,  предлага както най-доброто от колекцията булчински рокли в  ценови диапазон без аналог, така и безупречна организация за вашият семеен празник. В предлагaните модели от BRILIANTIN за 2024г. отново присъстват материите от ангелския фин копринен тюл, който прави роклите божествени, ефирния шифон, и др. Райското вдъхновение за новата колекция е заимствано от хармонията на природата и желанието да сме близо до нея Материите пресъздават ангелски ръкави, меки люлеещи се поли с красиви обемни шлейфове, нежни набори и фини драперии, които играят по тялото по един непринуден и напълно женствен начин. Линиите варират от класическата, непреходната принцеса за момичетата, които искат да блестят величествено в сватбения ден, през изисканата, елегантна и плавно преминаваща в долната част А-линия до невероятно  сексапилната ,,русалка”. Голи рамене, красиво оформени деколтета като такива и с тюл, дантела и кристали, нежни, ефирни дантелени ръкави и изящно оформени гърбове, са част от елементите на невероятно красивите модели. Тенденциите в сватбените рокли през 2024г са изключително красиви, а в сватбена агенция BRILIANTIN булката ще бъде поглезена в този аспект на избора си и с много внимание, грижа и компетентност и с лекота ще направи своя избор. BRILIANTIN с професионализъм и ведро настроение към всяка бъдеща булка, се явява своебразен съюзник с мечтата на всяко момиче да бъде най-красиво и уникално в нейния ден. Не спирайте полета на мечтите си и се вдъхновявайте бъдещи принцеси. BRILIANTIN работи с предварително записани часове: Телефон: 0898 517 401 https://www.briliantin-agency.com/portfolio-view/булчински-рокли/ гр. Бургас, 8000, к-с “Лазур”, бл. 103, партер

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Община Бургас пита жителите на „Възраждане“ искат ли етажни паркинги на 5 възможни локации

  • 25 Апр 2024
  • 649
Попълнете нашата анкета онлайн или на място в квартала кажете своето мнение дали и как да се експлоатират подобни съоръжения В продължение на повече от десетилетие Община Бургас ежегодно залага в бюджета си целеви средства и изгражда нови паркинги от конвенционалния вид – покрито с асфалт или елементи на тревна фуга пространство, разграфено за определен брой автомобили.

Ден на отворените врати в бургаския филиал на СУ показва възможностите на софтуерните програми и новите технологии в музиката

  • 25 Апр 2024
  • 601
Филиалът на Софийския университет в Бургас отваря врати на 27 април за всички, които искат да се запознаят детайлно с обучението по мултимедийни технологии и тонрежисура.

Безплатни извънредни курсове ще има в нощта на 4 срещу 5 май по линиите Б11 и Б12

  • 25 Апр 2024
  • 603
Бургасбус” ЕООД уведомява своите клиенти, че за предстоящите празнични и почивни дни – 1, 3, 4, 5 и 6 май, въвежда следната организация в работното време на касовите салони на Дружеството:

Цветното изложение Флора - Бургас започва тази събота

  • 24 Апр 2024
  • 885
С „Дни на цветята“ стартира богатата лятна програма от тематични уикенди на Община Бургас за 2024. Основното събитие в програмата е любимото изложение за цветя „Флора  Бургас“.

Бюджетна почивка - без юли и август

  • 24 Апр 2024
  • 856
Почивката на море у нас и в чужбина може да бъде бюджетна, но само ако решите да почивате извън юли и август. Хотелите по нашето море отварят още от май, като офертите започват от 40 лева за нощувка със закуска.През юли и август обаче цената вече е двойна.