ЙОВА за влиянието на планетите през следващата седмица

Венера, отпуска хватката си след своята ретроградност и вече е в красота и изящество. Управляваща и финансовия сектор, ще се забави Марсово, защото Марс, от позицията и стоенето в Овен, ще стопира сделките. Малкото щастие от Венера, “достойно“ се замества от Меркурий. На фона на ретроградните стоения, влизаме в информационният поток, на Меркуриевото време. Периодът е на думите и на тяхното поднасяне в пространството. Всеки Слънчев знак има своето тълкуване на изреченията. Нуждата да бъде чут, ще е на дневен ред, на моменти ще взема връх. В повечето случаи, ще сме свидетели на „развален телефон“, т.е., информационно объркани. Внимателни бъдете при работа с документи, откъм технически грешки, в пряк и в преносен смисъл. В здравословен план, обърнете внимание на ръце, рамене и бели дробове. При двойките, периодът е още напрегнат. Венериният резултат е охлаждане на чувствата, апатия или безразличие. Пред Пълнолуние сме в Козирог, на 5 юли. Да следваме мъдростта: “Мълчанието е злато“за да не влошим отношенията. Овните да се придържат към непринудено общуване.Имат очаквания, ще се случат. Да избягват флиртовете. Телците да се мобилизират на работното място. Продуктивни са. Финансовите въпроси ще бъдат разрешени. За Близнаците е време да се заемат със сериозните въпроси, които отлагат. Денят им е понеделник. Раците са в интелектуално поприще. На работното място, са на заслужена почит. Лъвовете да отделят внимание на детайлите. В сряда да подходят нестандартно и да опитат да овладеят събитията около тях. Деви, всичко, което е било важно за вас, вече не е актуално. Заслужихте почивката си. Внимателни бъдете при шофиране. Везните се заемат със себе си. Диета, почивка. Седмицата им е на релакс. Скорпионите се стабилизират финансово, от неочаквани приходи. Периодът е добър за профилактика на организма и изследвания. Стрелците да сдържат емоциите.В никакъв случай да не изясняват позиции. Седмицата им е напрегната, от неизяснени въпроси във времето. Козирозите ще разсъждават върху потенциални въпроси, до сряда. Да не губят самоконтрол на работното място. Водолеите, изключително внимателно и съсредоточено да се отнасят към текущите дела, касаещи документация. В личен план ги очакват неразбории. Рибите ще работят и ще бъдат възнаградени. Четвъртъкът е важен за тях. Среща и промяна. Бъдете готови за тази промяна. С пожелания за хармония и здраве от ЙОВА!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Започна строителството на новата пречиствателна станция на язовир „Ясна поляна“, инвестицията е за 22 милиона лева.

  • 29 Апр 2024
  • 90
С първа копка и водосвет се даде старт на едно от най-модерните хидротехнологични съоръжения по Черноморието, строено през последните десетилетия - обект „Аварийна реконструкция на филтърно и помпено стъпало на ПСПВ „Ясна поляна“ в с. Ясна поляна, община Приморско.

От днес гражданите могат да проверят чрез ГД ГРАО номера на избирателната секция и мястото на гласуване на изборите на 9 юни

  • 29 Апр 2024
  • 81
От днес избирателите български граждани могат да проверят номера на избирателната секция и мястото на гласуване в изборите на 9 юни 2024 г. – за членове на Европейския парламент и на Народното събрание.

СУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРАЗНУВА 155 ГОДИНИ С ГОЛЯМО ТЪРЖЕСТВО И ЗВЕЗДНИ ГОСТИ

  • 29 Апр 2024
  • 91
На 9 май, от 20:00 часа, на площад „Св. св. Кирил и Методий“ ще се проведе тържество, посветено на патронния празник на едноименното училище, което е и най-старото в Бургас.

Медици с джетове ще оказват спешна помощ на плажуващите?

  • 29 Апр 2024
  • 78
Медиците на плажа да се придвижват не с линейки, а с джетове, както и на всеки плаж да има екип с поне един лекар – това са само част от измененията в Наредбата за водно спасяване.

Деца от клуб за млади пещерняци в Дряново събират стотинки от пещерата "Бачо Киро", които вредят на обекта

  • 29 Апр 2024
  • 101
Посетителите на пещерата "Бачо Киро" в неделя спираха с любопитство, заглеждайки група деца и няколко възрастни, заети с някаква дейност по пътеките на обекта.