« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Отложиха делото срещу задържания за убийство на Андреа от Галиче

Отложиха насроченото за днес дело срещу задържания за убийство на Андреа от Галиче. Все още не са ясни причините за решението на съда. Гневните близки на момичето ще излязат днес на мълчалив протест пред сградата на съда във Враца. Зверството беше извършено на 11 януари от непълнолетния тогава Аксел Олеков. Посред нощ той се вмъкнал в бащината къща на жертвата, пребил я, изнасилил я и я убил, а след това си тръгнал с парите, които намерил. Сега е подсъдим по 4 текста на Наказателния кодекс.Според експертизата въпреки, че е бил непълнолетен, Аксел е съзнавал деянията си и е могъл да ръководи постъпките си. Още на разпоредителното заседание обаче стана ясно, че по текстовете, по които е подведен убиецът може да бъде осъден или на 12 или на 18 години затвор. Източник:Нова телевизия

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

С ярки палатки и мрачно настроение протестиращите британски студенти показват солидарност с връстниците си от САЩ

  • 07 Май 2024
  • 79
ОКСФОРД, 6 май (Ройтерс) – Британски студенти организираха пропалестински протестни лагери в историческите кампуси на университетите в Оксфорд и Кеймбридж в облачен пролетен понеделник в знак на солидарност с американските си връстници.

Китайският президент Си Цзинпин започна в неделя първата си обиколка в Европа от пет години насам

  • 07 Май 2024
  • 78
Китайският президент Си Цзинпин започна в неделя първата си обиколка в Европа от пет години насам, като пристигна в Париж. Очаква се Си да отпътува днес от Франция за сръбската столица Белград. Третата европейска страна, която се планира да посети китайският лидер тази седмица, е Унгария.

БОЖАНА СЛАВКОВА С НОВА АРТ ИНСТАЛАЦИЯ В БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 101
Божана Славкова, създателката на еко арт инсталациите „Прегърната природа“ и „Промените си ти“, ще постави новата си инсталация „Форма на свобода“ в Младежкия международен център.

BRAVE CF С ПЪРВО В ИСТОРИЯТА СИ СЪБИТИЕ В БЪЛГАРИЯ – ДОМАКИН Е БУРГАС

  • 07 Май 2024
  • 116
Една от най-големите световни ММА организации BRAVE Combat Federation идва в България. Първото й гостуване тук ще се случи на 24 август в Бургас, като събитието ще стане факт, след като президентът на организацията Мохамед Шахид бе на посещение в града по покана на кмета Димитър Николов.

От днес влизат в сила новите цени за пътуване с влак, увеличението е средно с 20%

  • 07 Май 2024
  • 88
От днес "Българските държавни железници“ (БДЖ) променят цените на билетите за пътуване с влак заради драстичното увеличаване на разходите на дружеството през последните няколко години, съобщиха от пресцентъра на националния железопътен превозвач. Увеличението ще бъде средно с 20%.