« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Даниел Митов: Днес няма да върнем мандата

  • 22 Апр 2021
Утре на Изпълнителна комисия на ГЕРБ ще бъде взето решение дали ще бъде върнат мандатът за управление, или от партията ще предложат своя проектокабинет за гласуване в Народното събрание. „Днес няма да върнем мандата, утре ще решим какво ще правим“, каза той. Изявлението му бе направено след отказа на партия "Има такъв народ" да водят разговори за подкрепа за правителство с мандата на ГЕРБ-СДС. Вчера отказ обявиха и от „Демократична България“. „Партиите на статуквото са нещо динамично – зад тези партии стоят български избиратели и то много. Отказът от диалог не е политическо поведение, което може да бъде поддържано дълго време“, заяви още Митов. В момента ГЕРБ е в тотална политическа изолация в 45-то Народно събрание след като и двете партии, които бяха бяха поканени за преговори за съставяне на правителство, отказаха. "Рискът е да изпаднем в ситуация, в която няма стабилно поведение и българските граждани няма да имат предвидим политически процес, няма да е ясно какво могат да очакват българските граждани в следващите месеци", добави още кандидатът за премиер, предложен от партия ГЕРБ.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Наркооранжерия разкриха при спецоперация криминалисти от ОДМВР – Перник

  • 08 Май 2024
  • 153
Иззети са над 350 растения в различен стадий на развитие; Двама мъже са задържани до 24 часа

УС на ДФЗ утвърди до 295 млн. лева финансов ресурс за изплащане на украинската помощ

  • 08 Май 2024
  • 170
Земеделските стопани ще получат финансова подкрепа в размер до 295 млн. лв. по схеми за държавни помощи „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“ и „Помощ в подкрепа на ликвидността на земеделски стопани, производители на зърнени и маслодайни култури, за преодоляване на негативното икономическо въздействие на руската агресия срещу Украйна“.

Премиерът Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария

  • 08 Май 2024
  • 173
Министър-председателят Димитър Главчев се срещна с посланиците на страните членки на ЕС, САЩ, Обединеното Кралство и Швейцария.

Пистолети и патрони задържаха митнически служители на МП Лесово

  • 08 Май 2024
  • 172
Митнически служители от МП Лесово задържаха два пистолета и патрони при проверка на товарен автомобил, пътуващ от Турция през ГКПП Лесово към Германия.

ГЕРБ-СДС: Заводът за преработка на отпадъци ударно запълва депото в София и сепарира два пъти по-малко материали за рециклиране!

  • 08 Май 2024
  • 167
Информация за проблемите в управлението на завода стана ясна по време на извънредно заседание на Комисията по екология в Столичния общински съвет, която беше свикана по искане на групата на ГЕРБ-СДС.