Билетите за двете вечери на „Бургас и морето“ са в продажба от днес, 1 юли

На каса „Часовника“ в Бургас вече се продават билети за дългоочакваните две вечери на „Бургас и морето“. За почитателите на музикалното събитие, живеещи извън града, ще бъдат пуснати билети и в Eventim. Цени: 31 юли – 20:30 ч. - Национален конкурс за песен „Бургас и морето“ – 20.00 лв. 1 август – 20:30 ч. - Концерт-спектакъл на Стефан Диомов в памет на Ваня Костова – 20.00 лв. 31 юли и 1 август - двоен билет – 35.00 лв. Гласуване за песните: С всеки закупен билет получавате карта за гласуване. Пазете я! С уникалния код, изписан върху нея, ще имате възможността да гласувате за песента, която харесате най-много, и заедно с останалите присъстващи в залата меломани да изберете Награда на публиката. Кодът на картата ще бъде валиден единствено на 31 юли! Тази година почитателите на конкурса се превръщат във все по-активна част от събитието. Очаквайте обновения сайт burgasimoreto.org, където още в първите дни на юли ще можете да слушате 15-те песни финалисти и да гласувате за тях. С гласовете на всички меломани, събрани до 28 юли, и оценките на журито в залата, ще бъдат определени носителите на първа, втора и трета награда за песен в конкурса. Кои са финалистите тази година прочетете тук: https://www.burgas.bg/bg/novini/tazi-godina-burgas-i-moreto-shte-predstavi-na-publikata-15-pesni-finalisti Напомняме ви, че в първата вечер на фестивала със свой рецитал ще участват и братя Аргирови. * Както съобщихме по-рано, тази година програмата се разгръща в две вечери. На 31 юли, от 20:30 ч., на сцената на Летен театър - Бургас ще се качат изпълнителите на 15-те песни финалисти в конкурса. На живо те ще се съревновават за любовта на публиката в залата и оценките на професионалното жури. А на 1 август ще се проведе специалната втора вечер на фестивала „Бургас и морето“, посветена на Ваня Костова. В спектакъла по книгата на Стефан Диомов – „Белите и черни клавиши на моя живот“ – ще вземат участие група „Тоника“, Тони Димитрова, „Тоника СВ“, Боян Михайлов, „Фамилия Тоника“, Георги Милтиядов, „5-те сезона“, Дани Огнянов, „Фортисимо“, ВГ „Изгревче“, Стефка Емилова, Ванеса и Божидар. Точно в 20.30 ч., под съпровода на Разградска филхармония с диригент Левон Манукян, ще започне програмата, в която ще прозвучат едни от най-хубавите песни на обичания бургаски композитор Стефан Диомов.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Бургас отбелязва Тодоровден с атрактивни конни надскачания

  • 19 Мар 2024
  • 39
За поредна година празникът Тодоровден ще събере елитни коне и състезатели от Клуб по конен спорт „Кан Крум“- Бургас, които ще се включат в традиционните кушии.

МТСП стартира програма за подкрепа на социални услуги на Българската православна църква

  • 19 Мар 2024
  • 44
Министерството на труда и социалната политика (МТСП) ще подкрепи усилията на Българската православна църква (БПЦ) да предоставя качествени и ефективни социални услуги чрез Целева програма „Информираност, подкрепа и съпричастност“. Тя е с бюджет от 160 000 лв. и ще се финансира от Фонд „Социална закрила“ (ФСЗ).

Китайската армия и държавните медии критикуват САЩ след доклад на Ройтерс за шпионски сателити на SpaceX

  • 19 Мар 2024
  • 71
ПЕКИН, 18 март (Ройтерс) - Китайските военни и държавни медии обвиниха в неделя Съединените щати в заплаха за глобалната сигурност, дни след доклад на Ройтерс, според който SpaceX на Илон Мъск изгражда стотици шпионски спътници за американска разузнавателна агенция.

Ски спускане по бански организират в края на сезона през април в Пампорово

  • 19 Мар 2024
  • 80
Спускане на скиори и сноубордисти по бански се организира на 6 април от връх Снежанка в Пампорово, съобщи за БТА Станислав Вангелов от Restart Zona 82 Pamporovo.

ЕКП: Европа изгуби над 850 хил. работни места в производството за 4 години, в България – 79 хил.

  • 19 Мар 2024
  • 89
През последните четири години в ЕС са били закрити почти един милион работни места в индустрията, показва ново изследване на Европейския синдикален институт, оповестено днес от Европейската конфедерация на профсъюзите.