« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Започва конкурсът „Да украсим Бургас” – нека превърнем любимия си град в коледна приказка

Това е и времето, когато даваме старт на конкурса "Да украсим Бургас". Традиционната надпревара отново ще събере посланията на бургазлии, вдъхновено украсили търговски обекти, частни домове, блокове, болнични заведени, институции, образователни заведения и други. Всяка една коледна украса показва личния пример и допринася за по-добрата визия на града. "Да поканим коледния дух на надеждата и доброто!" е мотото на новото издание на конкурса, който води началото си 2007 година. Крайният срок за участие е 20 декември, вторник. Целта е да се поощри креативността и личната инициатива на бургазлии. Условието за участие е лесно и включва три стъпки: 1. Създайте атрактивна коледна украса; 2. Направете и изпратете снимка или кратко видео на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; 3. Допълнете име, адрес и телефон за връзка; И тази година наградите за участниците са осигурени от Общинско предприятие „Морски знаци”.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПЛЕНЕР ПО ИЗОБРАЗИТЕЛНО ИЗКУСТВО СЪБИРА УЧЕНИЦИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ЕВРОПА

  • 08 Май 2024
  • 15
И тази година талантливи ученици от училища на Община Бургас ще участват в пленер, посветен на Деня на Европа - 9 май. Той се организира от Областния информационен център, Европейския информационен център "Европа директно", Община Бургас и Центъра за подкрепа на личностното развитие.

МАЛКАТА НАТИ ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНА ОПЕРАЦИЯ, ЗА ДА ЖИВЕЕ

  • 08 Май 2024
  • 26
Натали, диагностицирана с рядка форма на болестта на Хиршпрунг, се моли за своето спасение. Детето се нуждае от спешна операция в чужбина, за да има шанс да живее. Необходимата сума от 45 000 евро не може да се осигури от майка й, която е самотен родител и се грижи денонощно за дъщеря си.

БУРГАС ЩЕ Е ДОМАКИН НА КИНОЛОЖКА ИЗЛОЖБА НА НЕМСКИ ОВЧАРКИ

  • 08 Май 2024
  • 28
Бургас ще е домакин на специализирана киноложка изложба, посветена на породата германско овчарско куче. Тя ще бъде с международно участие. Можете да видите породистите екземпляри на стадиона в кв. „Долно Езерово“. Датата е 11 май. Началото ще бъде поставено в 10 часа. В прикачения файл ще видите цялата програма за деня.

"МЕСЕЦ НА ТАЛАНТА" С ПАЛИТРА ОТ СЪБИТИЯ ПРЕДСТАВЯ ДАРОВИТИ ДЕЦА И МЛАДЕЖИ В БУРГАС

  • 08 Май 2024
  • 124
Центърът за млади таланти в Бургас подарява на града изключително богата и пъстра програма от дейности и събития по повод своята тринадесета годишнина.

НАД 100 ИЗПЪЛНИТЕЛИ ЩЕ БЪДАТ НА СЦЕНАТА НА ОПЕРАТА В „КАРМИНА БУРАНА“ И „ПАХИТА“ В ПЕТЪК

  • 08 Май 2024
  • 111
На 10 май от 19 часа в залата на Държавна опера – Бургас на ще бъдат представени две прекрасни произведения – величествено звучащата и впечатляваща със силата на въздействието си върху сетивата и ума сценичната кантата "Кармина Бурана" от Карл Орф и Вариации из III-то действия на балета „Пахита“ от Лудвиг Минкус.