« април 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

Кметът поздрави успешни бургаски спортисти, предстои ремонт на залите „Младост“ и „Нефтохимик“

Неотдавна София и Християна спечелиха златни медали на Европейското първенство по спортна акробатика за юноши и девойки, което се проведе във Варна. Днес момичетата бяха придружени от техните треньори Гергана Денева и Мария Гайдарджиева. В кабинета на кмета гостуваха също така Стела Енева и Есмерай Ибрям, която ръководи спортен клуб „Джавелин“. Наскоро Стела Енева успя да покрие норматив и ще участва в Параолимпийските игри в Париж тази година. Тя се завръща успешно след 9-годишно отсъствие. Стела вече има 1 олимпийски медал от Пекин и 2 от Лондон. В Париж тя ще се бори отново да се качи на почетната стълбичка в дисциплината хвърляне на диск. Преди това ще участва и на световно първенство в Япония през месец май. Стела Енева е състезател на бургаския клуб „Джавелин“. В днешната среща участваха още зам.-кметовете Манол Тодоров и Чанка Коралска, както и Веселина Деведжиева - началник на спортния отдел в Общината. Те обясниха какви точно ремонти предстоят на спортните зали „Младост“ и „Нефтохимик“. Кметът Николов заяви, че ще се търсят най-добрите алтернативи за клубовете и началото на строителните дейности ще е съобразено с техните ангажименти. Ще се наложи да бъде изтърпяно известно неудобство, но то е за добро. След обновяването залите ще станат много по-функционални и гостоприемни.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

ПРЕДСТАВИХА КОНЦЕПЦИЯТА ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВ МЕЖДУНАРОДЕН АКАДЕМИЧЕН ЦЕНТЪР В БУРГАС

  • 16 Апр 2024
  • 132
Изграждане на международен академичен център предвижда концепцията за интегрирани териториални инвестиции „История, съвременност и бъдеще в хармония.

Близо 500 000 души обявиха доходите си пред НАП

  • 16 Апр 2024
  • 132
Близо 500 000 души са декларирали доходите си пред НАП две седмици преди изтичане на крайния срок – 30 април.

Собствениците на незаконно поставени каравани започнаха да ги премахват от държавните имоти, останалите ги грозят солидни глоби

  • 16 Апр 2024
  • 132
Междуведомствената комисия, организирана по инициатива на областния управител на област Бургас Пламен Янев, продължава с щателните проверки за незаконно поставени каравани, палатки и кемпери върху територията на морски плажове, гори, земеделски имоти, защитени територии и местности в област Бургас – всички имоти държавна собственост.

Журналистите в Гърция стачкуват заради липсата на колективни трудови договори

  • 16 Апр 2024
  • 120
Гръцките журналисти провеждат 24-часова стачка във вторник в знак на протест срещу отказа на работодателите да подпишат колективни трудови договори в частните медии, ниските заплати и заплахата за плурализма, съобщиха техните синдикати.

Олимпийският факел на Париж 2024 г. е запален в древна Олимпия

  • 16 Апр 2024
  • 148
Факелът за Олимпийските игри в Париж през 2024 г. беше запален в древна Олимпия на традиционна церемония във вторник, отбелязвайки последния участък от седемгодишната подготовка за началото на игрите на 26 юли.