« май 2024 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Най-добрият Интернет, Цифрова и IP телевизия в град Бургас от RN TV !!!

КАРИЕРНИ ЩАНДОВЕ, ЛЕКЦИИ НА БИЗНЕС ЛИДЕРИ И ИЗЛОЖБА ПРЕДЛАГА „КАРИЕРЕН ФОРУМ 8.0. – С ПОГЛЕД В БЪДЕЩЕТО“

За втора поредна година традициите на Стопанския факултет в областта на кариерното ориентиране се пренасят в Бургас като съвместна инициатива с Филиала на Университета. Форумът предлага на ученици и студенти срещи с компании от различни сектори и възможност да се запознаят с програмите за обучение във Филиал – Бургас на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Стопанския факултет на Университета. Освен кариерни щандове, програмата на форума включва и лекции на бизнес лидери с вдъхновящи лични и корпоративни истории. Ролята на академичното знание по пътя на успешната кариера бе централна тема в откриващата лекция на Пенчо Добрев, ръководител на отдел AI and Data на Schwarz IT Bulgaria - дигиталното сърце на световната ритейл група Schwarz. Добри практики за разработка на SPA приложения с .NET от името на TechnoLogica представиха станжанти на компанията, завършили Гимназията по компютърно програмиране и иновации. „Бъдете с отворен ум, бъдете взискателни, питайте, любопитствайте и нека този форум ви помогне да откриете своето бъдещо работно място!“ – каза заместник-кметът по образование Михаил Ненов пред учениците и изложителите по време на официалното откриване. Доц. Боряна Пелова, която ръководи съвместните дейности между Стопанския факултет и ПГКПИ, сподели: „Нашата цел е да помогнем не просто за успешна професионална реализация, а за щастлива кариера, изпълнена със смисъл“. Участници са Schwarz IT Bulgaria, Experian, Management Financial Group (MFG), TehnoLogica, Telus Bulgaria, Viva Credit, Национална агенция за приходите, Britanica, Scalefocus, Промет Стиил, Стопански факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски", Филиал - Бургас на Софийския университет "Св. Климент Охридски", ПГКПИ – Бургас. Със собствен щанд във форума участват учениците от Гимназията по компютърно програмиране и иновации, на който могат да бъдат видяни интересни техни проекти. Наред с постиженията си в областта на високите технологии, учениците представят и авторска изложба в духа на тазгодишния наслов на събитието. Гимназията е третото афилиирано към СУ училище и основен партньор на форума тази година. Входът на събитето е свободен за всеки, който има интерес от 10:00 до 14:00 часа. Организатори са Кариерният център на Стопански факултет и Филиал – Бургас на Софийския университет „Св. Климент Охридски“, в сътрудничество със Сдружението на завършилите Стопанския факултет (Alumni Club), ПГКПИ и с подкрепата на Община Бургас. Програма за 18 април – четвъртък: 10:00- 14:00 – Изложението и кариерни щандове във фоайето на Културен дом НХК 12:00 - семинар с Дамян Илиев, финансов мениджър в Experian Bulgaria – учебна зала на Филиал- Бургас, СУ в НХК 14:00 - среща с Мартин Топалов, специалист изследване на данни (data scientist) в Management Financial Group Bulgaria - учебна зала на Филиал- Бургас, СУ в НХК.

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Криминалисти от ОДМВР – Пловдив задържаха трима участници в телефонни измами за над 30 000 лева

  • 30 Апр 2024
  • 219
Разследването започнало в Трето РУ по идентични сигнали, получени в периода 23 - 27 април от четири възрастни пловдивчанки, станали жертви на един и същи измамен сценарий.

Министър Калин Стоянов наблюдава обучителен процес на ученици, демонстриран на изградения полигон в района на Панчарево

  • 30 Апр 2024
  • 230
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, заедно с неговия заместник Тони Тодоров и и.д. главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, присъстваха на обучителен процес на четвъртокласници от столичното 39 СУ „Петър Динеков“.

Полицията в Перник се самосезира за случай на рисково шофиране след клип в интернет

  • 30 Апр 2024
  • 232
Във връзка с публикуван в интернет и медиите видеоклип за рисково шофиране – дрифт на лек автомобил, на 28 април 2024 г. на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ в областния град, ръководството на ОДМВР – Перник се самосезира и предприе действия за установяване на водача.

Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

  • 30 Апр 2024
  • 229
Община Созопол подари автобус на училището в с. Зидарово

Площад „Св.св. Кирил и Методий” в Поморие ще бъде временно затворен на Великден

  • 30 Апр 2024
  • 242
Във връзка с провеждането на традиционните Великденски хора, движението и престоя на МПС и ППС на централен площад „Св.св. Кирил и Методий” ще бъде временно ограничено на 05.05.2024 г. /неделя/ – от 08.00 ч. до 14.00 часа.