ОУ „Васил Априлов“ отбелязва 65 години от създаването си

Конкурси и драматизации са част от програмата. Днес ще се проведе конкурсът „Език свещен на моите деди“ за ученици от първи до седми клас. Днес предстои и концерт-спектакъл, с който тържествено да бъдат отбелязани 65 години от създаването на училището: „Сценарият е на екип от учители. В него ще вземат участие наши ученици, които ще пеят и танцуват. Ще имаме участие и на наши приятели – танцова школа „Естрела“ и „Морски песъчинки“.“С много слънце, сред смях и вълнение, спортен празник зарадва сърцата на първокласници и второкласници. По случай 65 години от основаването на ОУ,,Васил Априлов “, учителите от групите за целодневната организация на учебния ден на първи и втори клас организираха празник на спорта и забавлението в училищния двор. Освен учениците в надпреварата се включиха и техните смели и подкрепящи ги родители. Заедно показаха спортен дух, сръчност, баланс и остър ум, като скачаха с чували, вървяха по пейка, решаваха пъзел, откриваха съкровище и още много забавни и интересни игри. Участниците в това предизвикателство бяха наградени лично от г-жа Марияна Стефанова – Директор на ОУ,,Васил Априлов “. Благодарим на ученици и родители за подкрепата и активното участие в живота на училището!

Видео

Коментари

You have no rights to post comments

НА КОЙ ВЯРВАТЕ ЗА КОНФЛИКТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА?

Изберете един отговор!

Най-четени

Китайското посолство дарява 100 божура на Община Пловдив

  • 27 Май 2024
  • 9
Посолството на Китайската народна република ще дари 100 броя дървовиден божур на Пловдив.

Във Варна откриха Световната купа по спортна гимнастика

  • 27 Май 2024
  • 10
Четирима български състезатели се класираха за финалите на престижното състезание

ДЕЦАТА НА БУРГАС ЩЕ ПРАЗНУВАТ 1 ЮНИ ЦЕЛИ ТРИ ДНИ СЪС FUN&SUN УИКЕНД

  • 27 Май 2024
  • 26
Фолклорни дефилета, народни танци, куклен театър, спортни инициативи, арт работилнички за рисуване и хартиени самолети, шоу програма със сапунени балони и "Детски карнавал" са част от инициативите посветени на най-чакания детски празник, 1 юни.

ОБЩИНА БУРГАС, ОБЛАСТНА УПРАВА, ВИК И РИОСВ С ОБЩИ ДЕЙСТВИЯ ЗА КЛЮЧОВИ РЕМОНТИ

  • 27 Май 2024
  • 61
Община Бургас, Областна управа, ВиК и РИОСВ синхронизираха действията си за ключови проекти с огромно значение за гражданите в различни населени места.

ДВЕ ЕВРОПЕЙСКИ ТИТЛИ ДОНЕСОХА ВЪЗПИТАНИЦИ НА СКК "КИОКУШИН СПИРИТ" ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО

Две европейски титли донесоха възпитаници на СКК "Киокушин Спирит" от провелото се предеи дни във варненската зала “Владислав“ 37-о Европейско първенство по киокушин карате на категории за мъже и жени на категории, 17-то Европейско първенство за деца, юноши и девойки и 11-то Европейско първенство за ветерани.